Wat me deze maand bezighoudt

deze maand september

Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke update heb geplaatst, dus daarom weer eens eentje over wat me deze maand bezighoudt. Want dat ik ze niet schrijf, wil niet zeggen dat niets me bezighoudt. Het tegenovergestelde is eerder waar 😉

Business

Ja, m’n bedrijf. Ik ben momenteel vooral veel bezig met de lancering van mijn nieuwe programma. Daar heb ik in april onder de naam Master Your Money XL een pilotronde mee gedraaid. Was ontzettend leuk, maar ook heel waardevol.

Zeg ik niet alleen, zeggen de deelnemers ook 😉

Nu heb ik momenteel de deuren nog niet doorlopend open, maar werk ik met een wachtlijst. In de komende weken gaat de deur weer een keer open, dus ik ben nu druk bezig met de puntjes op de ‘i’, het bedenken van mooie bonussen, het opzetten van alle techniek, enzovoorts.

En… met een nieuwe naam. Die ga ik hier vast verklappen: Ontwikkel Jouw Money Flow.

Je persoonlijke blueprint naar geld dat stroomt. En nee, niet alleen van je af. Lijkt je leuk? Zorg er dan vooral voor dat je op de wachtlijst staat, want dan krijg je de kans om in te stappen met een aantal mooie extra bonussen. En ja, dat is natuurlijk ook marketing. Je kunt je hier aanmelden. En uitschrijven kan natuurlijk ook altijd weer.

Daarnaast heb ik wat leuke promodingen gedaan, zoals een item opnemen voor Lekker Leven: Eigen Huis & Tuin. Komt als het goed is op 27 september op tv. Heel bijzonder is dat, hoe je ineens stikzenuwachtig kan worden als er een camera op je hoofd staat 😉

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Gezond leven

Vorige keer had ik ook wat geschreven over gezond leven. Daar ben ik de afgelopen tijd nog een stapje verder in gegaan door wat te experimenteren met plantaardig eten.

Bevalt me erg goed moet ik zeggen: het is wél even zoeken en doet af en toe wat zeer aan de portemonnee, maar het geeft wel een goed gevoel. Bovendien merk ik het ook weer aan die verdwijnende zwangerschapskilo’s. Als ik ten minste niet te veel aan de véé-gan Croky Bolognesechips zit.

Niet alle véé-gan is ook gezond, natuurlijk.

Daarnaast haal ik nog steeds netjes mijn ASR-punten. Ik zit nu ‘vast’ op 800 punten per week om een cadeaubon van 5 euro te scoren. Binnenkort heb ik weer een Bol-bon (die ik in m’n hoofd natuurlijk al zes keer heb uitgegeven). Ook tot nu toe alle maanden op rij de volledige cashback van 17,88 euro gekregen.

Ik merk wél dat het met elke ‘sprong’ van Rosalie weer even schakelen is. Iets vinden dat voor haar alle voedingsstoffen bevat, dat te vermalen is, gezond en voor ons ook lekker – én dat dan ook op drukke dagen… Mij lukt het niet altijd. En dat is ook goed.

Sporten heb ik afgelopen tijd even amper gedaan, omdat mijn personal trainster vakantie had. We zijn inmiddels weer begonnen. Het voelt nog niet lekker.

Ik leer

Het kan geen verrassing zijn, maar ik ben ook weer nieuwe dingen aan het leren. Mijn Human Design Reader-opleiding zit er inmiddels op. Momenteel oefen ik dat vooral op familie en vrienden die er belangstelling voor hebben én integreer ik kleine onderdelen in mijn online programma’s.

Sinds vorige maand volg ik samen met mijn vader een cursus Energetisch Management. Sommige dingen daarin zijn voor mij inmiddels wel logisch (het idee van jezelf aarden of jezelf afschermen voor energie van anderen die je liever niet voelt). Andere dingen zijn net zo nieuw en onbegrijpelijk als blauwe marsmannetjes. Maar hè: wat als het werkt?

Hiervoor moesten we onder andere een of twee doelstellingen hebben, om ‘op’ te werken. Een van mijn doelstellingen heeft te maken met onze (ver)huiswens, dus dat lijkt me redelijk concreet om het resultaat te meten.

Ook leuk: ik lees momenteel dit boek. Dat brengt me ineens op allerlei ideeën om leuke dingen met Rosalie te doen. Om die drempel vervolgens weer wat lager te maken, heb ik ook een Museumjaarkaart gekocht. Kun je voor rond de 65 euro een jaar lang ‘gratis’ naar 400 musea in heel Nederland.

Nu heb ik meestal niet het geduld om drie kwartier naar schilderijen te turen, maar vind ik bijvoorbeeld botanische tuinen of kastelen wel heel mooi. En die zitten er ook bij! Leuke tips zijn altijd welkom. Het is ook gewoon fijn om dan binnen te lopen, ook al is het voor tien minuutjes.

Mijn geld

Mijn geld gaat een beetje alle kanten op. Aan de ene kant kwam er weer een hoop binnen, omdat mijn familielening werd beëindigd. Aan de andere kant vliegt het er momenteel ook uit aan alle voorbereidingen voor de lancering.

En heel eerlijk: dat vindt mijn Innerlijke Verzamelaar niet zo fijn.

Gelukkig kan ik het – meestal 😉 – zien als een investeringsperiode en focus ik me op het doel: zoveel mogelijk mensen helpen om hun geldstromen lekker(der) te laten lopen.

Overigens komt er ook op allerlei manieren weer ‘nieuw’ geld naar me toe: zo heb ik bijvoorbeeld mijn gratis 65 euro bijgeschreven gekregen van deze actie. Je kunt nog tot 10 september meedoen.

Ook verkocht ik voor het eerst wat op Vinted, ging er regelmatig iets via Marktplaats weg en ontdekte ik weer een nieuw enquêtebureau dat lekker loopt. Heb ik natuurlijk meteen hier toegevoegd.

En de beleggingen lopen allemaal lekker. Ook wel fijn.

Leuke dingen doen

Nu vond ik dat ik de laatste tijd eigenlijk wat te weinig leuke dingen deed. Ja, ik deed wel veel leuke werk- en leerdingen, maar niet echt gewone leuke dingen. Daarom dus die museumkaart. Maar daarom ben ik de afgelopen weken ook naar wat mooie steden gegaan, waaronder Den Haag.

Hoewel ik echt wel fan ben van online shoppen, is het ook wel heerlijk om gewoon in zo’n stad rond te kijken, sfeer te proeven, nieuwe dingen te ontdekken, enzovoorts. Nu we voor Rosalie een nieuwe buggy hebben die héél fijn rijdt, ga ik dat straks ook met haar wat vaker doen.

En over Rosalie gesproken: dat gaat óók door. Inmiddels heeft ze ook het zitten door en begint ze al een beetje te kruipen en tijgeren. De dag dat écht opvoeden begint, komt steeds dichterbij…

Wat houdt jou momenteel bezig?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment
  1. Wat een fijn – en inderdaad uitgebreid – overzicht weer! Een museumkaart nemen lijkt me ook leuk als onze kinderen in de schoolgaande leeftijd zijn. Ik vind nu de drempel om een museum oid binnen te gaan inderdaad vrij hoog qua toegangsprijzen. Op vakantie in Groot-Brittannie vond ik het ook altijd handig om even een gratis museum binnen te wandelen en dan wel te zien hoe lang ik me vermaakte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.