Geld verdienen met online enquêtes: de beste websites in 2024

geld verdienen met enquêtes

Bedrijven weten het liefst zoveel mogelijk van je. Dat helpt hen namelijk weer om hun productaanbod zo goed mogelijk neer te zetten én meer te verkopen. Nu geef je vaak al best wat informatie weg als je bijvoorbeeld gratis producten aanvraagt of een klantenkaart hebt van een supermarkt. Maar wist je dat dit ook kansen biedt voor zelf wat bijverdienen? Je kunt namelijk ook geld verdienen met enquêtes. Ik doe dat zelf al sinds mijn studententijd (al ruim 20 jaar dus!) en heb mijn favoriete websites en bureaus voor je op een rijtje gezet.

Wat, hoe en waarom geld verdienen met enquêtes?

Je vraagt je misschien af: wat houdt dat in, geld verdienen met enquêtes? Het is heel eenvoudig: je krijgt per e-mail een link naar een online vragenlijst. Die vul je in en vervolgens krijg je daar punten voor. Die punten kun je vervolgens weer inwisselen. Bij de één krijg je er euro’s voor, bij de ander waardebonnen. Vaak kun je de punten ook nog doneren aan een goed doel.

Dit is een leuke manier van bijverdienen, waarbij je ook nog eens de kans krijgt om jouw mening over bepaalde zaken te laten horen. Als je dan de volgende keer in een nieuwsartikel leest dat ‘X procent van de Nederlanders Y vindt’, dan weet je dat jij daar ook bij hoort!

Hieronder vertel ik je wat mijn ervaringen zijn met geld verdienen met enquêtes.

TNS Nipo/Kantar

TNS Nipo (tegenwoordig Kantar) is mijn persoonlijke favoriet. En niet omdat ik jarenlang als corrector voor ze heb gewerkt 😉

Dit is – denk ik wel – het grootste marktonderzoeksbureau van Nederland. Als je in een artikel iets leest over ‘zoveel procent van de Nederlanders vindt dit’ of ‘uit onderzoek blijkt dat’, is de kans groot dat dat gebaseerd is op resultaten van het Nipo.

Voor elk onderzoek waar je aan meedoet, krijg je Nipoints. Je krijgt er sowieso minimaal 3, maar meestal zit je bij een onderzoek van een minuut of 10 al snel op iets van 10-15 punten. Aan het einde van elk onderzoek zie je hoeveel punten er worden bijgeschreven. Vanaf 33 punten kun je een Kantar Keuzekaart (dit is nieuw sinds 1 augustus 2022) krijgen t.w.v. 5 euro. Die kun je vervolgens weer omruilen voor bijvoorbeeld een cadeaubon voor Hema, Etos, Douglas, Rituals, Bol.com, Wehkamp, een avondje uit, enzovoorts.

Ik vind de beloning in punten hier altijd heel eerlijk; het is niet zo dat je een half uur bezig bent voor 1 euro. Het ‘nadeel’ van dit programma is dat je moet worden aangemeld door een ander lid.

Let op: TNS Nipo zoekt momenteel alleen huishoudens met kinderen/jongeren tussen de 6 en 19 jaar, met personen tot 35 jaar, bestaande uit 4 of meer personen of met een niet-westerse achtergrond. Alleen als je in voldoet aan minimaal 1 van deze criteria, kun je momenteel worden aangemeld.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Invotes

Invotes werkt een beetje volgens hetzelfde principe. Hier krijg je per onderzoek meestal 100-200 ePoints, maar soms ook meer. Als je 1000 ePoints gespaard hebt, dan kun je die inwisselen voor een Bol.com cadeaubon.

Je kunt je codes van de verschillende bonnen in dit systeem gewoon opslaan. Dat is op zich wel handig; dan kun je ze ook niet kwijtraken. Ik voeg die bonnen trouwens dan ook altijd meteen toe aan mijn account op Bol, dan kan ik ze ook niet kwijtraken.

Panelwizard

Bij Panelwizard krijg je af en toe hele korte vragenlijsten doorgestuurd. Voor elk antwoord dat je geeft, krijg je vervolgens 10 cent bijgeschreven op je online saldo. Dit saldo wordt op twee vaste momenten in het jaar (in maart en in november) op je bankrekening overgemaakt.

Bij Panelwizard heb je ook de mogelijkheid om je opbrengsten aan een goed doel te doneren. Dit kun je na elk onderzoek aangeven. Bovendien kun je via dit programma ook geld verdienen door nieuwe leden te werven.

Ook leuk: je kunt bij Panelwizard ook een speciaal spaarpotje aanmaken voor je eigen club, vereniging of goede doel.

Factsnapp

Bij Factsnapp krijg je – net als bij Panelwizard – af en toe vragen voorgelegd, die je meteen kunt beantwoorden. Maar… zorg dat je er snel bij bent, want vol = vol. Je krijgt een euro aanmeldbonus én je krijgt per vraag 10 cent bijgeschreven op je online saldo.

Je saldo wordt op twee vaste momenten in het jaar (in maart en in november) op je bankrekening bijgeschreven.

Aanmelden voor Factsnapp en een aanmeldbonus krijgen >>

Flycatcher

Flycatcher vind ik zelf ook een mooie optie om geld te verdienen met enquêtes. Ik moet eerlijk zijn: heel veel onderzoeken krijg ik hier niet (meer) van, maar meestal is de beloning wel fair. Bovendien kun je hier nog sparen voor de VVV-cadeaukaart. Voor wie ‘m niet kent; die kun je bij 30.000 acceptatiepunten inleveren. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ook gewoon kwijt bij de bouwmarkt of bij winkels als het Kruidvat. Heel handig om je boodschappenbudget wat te drukken.

Daarnaast kun je je punten doneren aan Warchild of inwisselen voor een Bol.com of Wehkamp-bon. Hier geldt ook weer: voor 1000 punten krijg je een bon van 10 euro. Gemiddeld krijg je ongeveer 150 punten per onderzoek. Soms is het wat minder, soms wat meer. Ook kun je af en toe deelnemen aan een onderzoek per post.

Flycatcher betaalt twee keer per jaar uit; meestal levert mij dit per uitbetaling ongeveer 50 tot 60 euro op.

Euroclix

Over Euroclix heb ik al wat vaker geschreven. Dat is niet specifiek een marketingbureau, maar meer een online spaarprogramma. Je kunt daar punten krijgen voor het lezen van e-mails, voor het winkelen via hun site, voor het werven van nieuwe leden, maar dus ook voor het invullen van enquêtes. Dat zijn de speciale ‘Panelclix’. Die worden meestal direct bijgeschreven op je saldo.

Bij Euroclix kun je je puntensaldo uit laten betalen op je bankrekening. Des te meer punten je hebt, des te hoger de wisselkoers wordt. Het kan hier dus interessant zijn om je punten iets langer te laten staan.

Lees verder: Haal meer uit online spaarprogramma Euroclix

LifePoints

Een nieuwe in het rijtje: LifePoints. Deze gebruik ik zelf nog niet zo heel lang, maar tot nu toe is het veelbelovend. Toegegeven: de hoge score op Trustpilot hielp ook mee bij het beslissen om me toch in te schrijven. De vragenlijsten zijn tot nu toe vrij eenvoudig, soms een beetje random (“Heb je in de afgelopen 6 maanden gejaagd op elanden, beren of herten?”).

Zodra je genoeg punten gespaard hebt, kun je kiezen voor een uitbetaling via een cadeaubon (bijvoorbeeld voor Amazon, Nationale Bioscoopbon, HEMA, Zalando en nog wat opties). Je kunt ook kiezen voor een uitbetaling via PayPal (vanaf 5 euro). Je krijgt het meeste voor je punten als je kiest voor zo’n bon (Amazon is bijvoorbeeld 550 punten voor een cadeaukaart van 5 euro, terwijl je voor een uitbetaling van 5 euro via PayPal eerst 625 punten bij elkaar moet sparen).

Meld je meteen aan en krijg voor het aanmelden + je eerste vragenlijst al 20 punten >>

Toluna

Ooit (in 2004) was ik al eens lid van Toluna. Op een gegeven moment was ik daar niet zo heel enthousiast meer over en ben ik ermee gestopt. Ik had er ook nooit meer over gedacht om hier lid te worden, tot ik er onlangs weer eens een keer op gewezen werd door iemand. Tegenwoordig zit het programma namelijk wat beter in elkaar.

Je kunt nu namelijk best vrij snel punten verdienen voor het invullen van enquêtes, die je vervolgens kunt inwisselen voor een Nationale Tijdschriftenbon, Showroom privé-bon, een bon voor Decathlon, een iTunes online kortingscode, een Zalando online kortingsbon en een Bol.com-bon (deze is vanaf begin 2020 niet meer verkrijgbaar). Ook kun je nog kiezen voor een uitbetaling op je PayPal-account.

Bij de bonnen maakt het wel verschil waar je voor kiest; met een Showroom privé-bon krijg je bijvoorbeeld meer waar voor je geld dan bij een Decathlon-bon.

Bij Toluna kun je ook punten verdienen door actief deel te nemen aan de community, door vrienden uit te nodigen of door producten te testen. Inmiddels heeft Toluna dus weer een plekje veroverd in mijn lijst met favorieten!

Let op: je punten zijn slechts 16 maanden geldig. Als je ze voor die tijd niet hebt verzilverd, dan verdwijnen ze uit je account…

GfK Panel

GfK Panel is één van mijn eerste bureaus en blijft ook een favoriet. Dit is een vrij groot bureau met hele leuke klanten en dus ook leuke onderzoeken. Ik deed jarenlang mee aan het kijk- en luisteronderzoek. Dat stopte, maar laatst heb ik me weer opnieuw aangemeld. Je kunt hier sparen voor heel veel verschillende bonnen, waaronder voor de Wehkamp, ticketmaster, Bol.com, Playstation, Pathe, de boekenbon, Hema en Google Play. Bij het aanmelden krijg je direct een korte vragenlijst die goed is voor 100 punten.

Ben je tussen de 19 en 54 jaar en rook je? Dan heeft GfK Panel nog een extra kans voor je om punten en geld te verdienen! Dan meld je je hier aan.

The Insiders

The Insiders is een klein beetje een vreemde eend in de bijt in dit artikel: het is namelijk geen enquêtebureau en je kunt geen geld of bonnen sparen. Het is een onderzoeksbureau dat je de mogelijkheid geeft om producten te testen. Die krijg je dan gratis thuisgestuurd en kun je zelf gebruiken en/of delen met mensen om je heen.

Ik meld me hier regelmatig aan voor een campagne en heb bijvoorbeeld al de verschillende mixen van TexMex geprobeerd, verschillende soorten kattenvoer (die onze kat toevallig heel lekker vindt, dus top!), drop en verschillende drankjes. Scheelt toch weer op de boodschappen 😉

Geen geld verdienen met enquêtes dus, maar wel een vorm van bijverdienen.

Tegenwoordig zijn er trouwens ook steeds meer acties waarbij je niet volledig gratis mag testen, maar een deel van het aankoopbedrag terugkrijgt. Ook dan loont het om slim te kijken. Wij hebben zo bijvoorbeeld al voor een fractie van de nieuwprijs een nieuwe tv, draadloze oordopjes, noise cancelling headphones, een nieuwe doucherail + regendouche en een nieuwe wastafelkraan kunnen aanschaffen. Die stonden al op ons lijstje, waardoor het echt win-win was.

Respondenten

Respondenten is een voor mij vrij nieuwe site, maar wel eentje waarvan ik hoge verwachtingen heb. De onderzoeken zijn veelal video-interviews; dat moet je maar net willen. Wel online, dus je hoeft nergens heen.

De vergoedingen zijn aantrekkelijk; je krijgt punten die je kunt inwisselen voor Bol.com bonnen. De gesprekken duren meestal tussen de 45 en 60 minuten en de vergoedingen lopen uiteen van zo’n 40 euro tot 75 euro.

Attapoll

App om geld te verdienenOok Attapoll is voor mij een nieuwe optie. Dit is geen website, maar een app. Hierin worden allerlei enquêtes verzameld en zie je direct hoeveel tijd ze ongeveer kosten en wat ze aan geld opleveren. Geld ja, geen punten. En het wordt direct op je saldo bijgeschreven.

Bovendien hoef je hier niet lang te wachten op een uitbetaling; je kunt al vanaf 3 euro een contante uitbetaling via PayPal krijgen. Dit had ik op de eerste dag al bij elkaar met een aantal enquêtes.

Je krijgt niet megaveel betaald per onderzoek, maar het is een leuke manier om wat dode tijd te vullen. Bovendien is het fijn om snel en in geld betaald te kunnen krijgen. Ik had letterlijk binnen 10 seconden na het aanvragen van mijn uitbetaling het bedrag al op mijn PayPal-account. Heb je géén PayPal, dan kun je je ook laten uitbetalen via Revolut of je saldo omzetten in een Zalando-bon (minimaal 5 euro) of een Amazon-bon (minimaal 2,50 euro).

Wanneer je je trouwens via mijn link/met mijn code (qeqea) aanmeldt, krijg je meteen een startbonus van 40 cent. Dan ben je al mooi op weg naar die eerste uitbetaling!

PrimeOpinion

PrimeOpinion ligt in hetzelfde straatje als Attapoll; je kunt hier met enquetes punten verdienen, die je vervolgens kunt inwisselen voor cadeaubonnen of een uitbetaling via PayPal. Je aanmeldbonus kan oplopen tot bijna 5 euro, afhankelijk van welke uitbetaaldrempel je kiest. Ik heb me aangemeld voor de uitbetaaldrempel van 2500 punten (dat was het maximale), waardoor ik die bijna 5 euro bonus kreeg. Kies je bijvoorbeeld voor een uitbetaaldrempel van 1000 punten, dan krijg je net wat meer dan 1,50 bonus. Ik heb als beloning de PayPal-uitbetaling ingesteld; als ik die 2500 punten heb, dan kan ik er daarvan 2151 inwisselen voor 20 euro via PayPal. Toch weer leuk!

Het handige van dit programma is dat je de enquêtes – en dat zijn er veel, dus je kunt meteen aan de slag – kunt filteren. Bijvoorbeeld op korte enquêtes, de beste match met jouw profiel (dus minste kans op gediskwalificeerd worden) en de meeste punten. Wat ik ook fijn vind: je kunt dit zowel op je computer als op je mobiel doen. Mobiel kan lekker tussendoor, maar soms gaat de computer (voor mij dan) net even wat sneller.

Nieuwsgierig? Meld je hier aan bij PrimeOpinion en krijg direct de bonus >>

Clickworker

Bij Clickworker ben ik sinds 2012 aangemeld. Hier kun je meedoen aan allerlei onderzoeken, die niet alleen vragen om het invullen van vragenlijsten, maar waar je ook veel andere soorten opdrachten kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het inspreken van teksten, het maken van foto’s van dingen in je omgeving, enzovoorts. De uitbetaling gaat via PayPal.

Maak hier een account aan bij Clickworker en start meteen met verdienen

Needle

Dit is géén enquêtesite, maar te leuk om niet te delen. Needle is een platform waarop je de beste deals van dit moment vindt. Maar beter nog: je kunt er zélf de beste deals van dit moment plaatsen. En elke keer als je zo’n deal plaatst en anderen maken er gebruik van, verdien jij geld. Soort affiliatemarketing voor als je geen eigen platform hebt 😉

En scoort een van de door jou geplaatste deals extra goed? Dan krijg je daarvoor ook weer een leuke bonus. Dat lukte mij meteen al de tweede dag dat ik lid was, dus volgens mij hoeft dat niet zo ingewikkeld te zijn. Ik kijk gewoon wat ik zélf leuke deals vind in de folder of op mijn favoriete sites 😉 Uitbetaling krijg je in geld en al vanaf 5 euro.

Maak hier een account aan bij Needle en plaats meteen je eerste deals

Woolsocks

Je zou er bijna moe van worden en daarom iets waarvoor je NIETS hoeft te doen. Installeer deze app op je telefoon en koppel hem aan je bankapp om vervolgens cashback te krijgen op heel veel digitale betalingen. Zo krijg ik bijvoorbeeld cashback bij de Lidl, bij Albert Heijn en bij het Kruidvat. Helemaal automatisch. Je kunt het zélfs nog automatisch laten uitbetalen. Wat wil je nog meer?

Maak meteen een account aan en start met verdienen >>

Geld verdienen met enquêtes: is het de moeite waard?

De hamvraag: is geld verdienen met enquêtes moeite waard om dit te doen? Persoonlijk vind ik van wel. De vragenlijsten zijn vaak best interessant, niet te lang en bij de bovenstaande websites krijg je ‘eerlijke’ beloningen. En als je dan met relatief weinig moeite toch bijvoorbeeld 50 euro aan bonnen per jaar kunt scoren, dan is dat hartstikke leuk. Het kost je denk ik maximaal een uur per bon. Dat is misschien minder dan je gewoon verdient, maar het is een leuke, makkelijke manier waarmee je online geld kunt bijverdienen.

Dat gezegd hebbende: ik zou me niet blindelings overal inschrijven. De hierboven genoemde websites hebben zich voor mij inmiddels bewezen, maar door de jaren heen zijn er voor mij ook veel afgevallen. Zelf werd ik bijvoorbeeld niet enthousiast van GlobalTestMarket (die zou tegenwoordig beter moeten zijn, dus ik ga nog eens checken), Opinieland en Ipsos. Misschien dat ze tegenwoordig een beter systeem hebben, maar ‘destijds’ vond ik dat écht te veel moeite voor te weinig resultaat.

Ben jij actief in het geld verdienen met online enquêtes? En wat zijn jouw favoriete websites om dat te doen?

Wil je geld verdienen met enquêtes? Dan zijn dit de allerbeste websites om dat te doen.
Geld verdienen met enquêtes: dit zijn de beste websites
Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

369 Comments
 1. Ik sta inderdaad ook bij drie ingeschreven, ik vind het leuk om te doen. Bij het Nipo al meer dan 20 jaar denk ik. Het is een beetje sprokkelen maar vind die bonnen toch mooi meegenomen. Ik spuug niet op een tientje per uur. 😉

  Pas had ik me ingeschreven bij een bureau (ben even de naam kwijt) die wilde zoveel persoonlijke informatie al vooraf, dat ik er mee gestopt ben. Ik ben me ervan bewust dat je je bij de andere bureau’s ook deels bloot geeft maar deze ging me echt te ver. Ik werd zelfs eens uit een enquete gegooid omdat ik niet genoeg gerichte antwoorden gaf. Nou laat dan maar. 😉

  1. Ja, groot gelijk! Vandaar ook dit lijstje; je hebt enorm veel bureaus waar je dan 20 vragen in moet vullen en vervolgens te horen krijgt dat je toch niet tot de doelgroep behoort, of idd heel veel vooraf vertellen. Daar houd ik ook niet van!

 2. In het verleden heb ik meegedaan met Euroclix, maar dat kostte echt te veel tijd vgl de opbrengsten. Het enige waar ik nog aan mee doe is het GfK-panel. Niet heel veel vragenlijsten maar relatief makkelijk verdienen. Wat zijn jouw ervaringen met GfK/

 3. Ik ben vorige week begonnen met opinieland en ik ga er weer mee stoppen. Vandaag een enquête die zeker 40 minuten in beslag zou nemen waarvoor ik 1 euro zou krijgen. Volgens mij is zo’n uurloon zelfs verboden in Nederland.
  Gister een enquête helemaal ingevuld, een minuut of 30 en aan het einde kreeg ik een bericht dat ik het te snel had ingevuld dus ze konden het niet serieus nemen. Ik lees gewoon snel en ik heb dat soort dingen altijd zo ingevuld, ik hoor wel vaker dat ik snel ben met vragenlijsten.
  Kortom, ik kan Opinieland niet meer serieus nemen, weg ermee.
  Bedankt voor jou verhaal, misschien ga ik jouw tips over de betere sites wel eens proberen.

  1. Beste Annn,
   Ik geef alles een keer per jaar ofzo netjes aan bij het UWV zodat ik er nooit problemen mee kan krijgen.
   Dan schrijf ik “Marktplaats verkoop van eigen goederen, € …” online gekregen voor lezen e-mails en invullen enquetes” VVV-bon twv €…. Ik vul gewoon zo’n wijzigingsformulier in.
   Ik heb het nu twee of drie keer ingevuld en steeds een brief gekregen dat het geen gevolgen had voor mijn WIA uitkering. Het ging dan ook om nog geen 80 euro in het jaar geloof ik.
   Ik kreeg er ook een of twee keer een foldertje bij dat ik Marktplaats etc. niet op hoefde te geven. Doe ik lekker toch, ik geef het overdreven eerlijk op, zodat ze me niets kunnen maken en claimen dat ik een handeltje heb op Marktplaats ofzo en ehm… het neemt de aandacht weg bij die paar euro die misschien wel meetelt ;-).
   In mijn vorige buurt waren er ook mensen die het nodig vonden mensen die naar hun mening onterecht een uitkering kregen of voorzieningen gebruikten “eraan te naaien”, dus ik speel alles op safe.

 4. Euroclix en panelwizard doe ik al, leuk om nog een paar sites er bij te pakken om uit te proberen. Zou je mij ook willen aanmelden bij tns nipo?

 5. Hoi,

  Wat een fijn blog heb je toch om te lezen.
  Ik ben ook lid van euroclix en GFK maar TNS NIPO kende ik alleen van naam. Zou je mij misschien daar ook willen aanmelden?

  Groet,
  Marieke

 6. Hoi Adine, ik lees steeds met plezier jouw blog, heel leerzaam!
  Ik kende TNS NIPO ook alleen van naam, maar zou graag mee willen doen. Zou je mij ook willen opgeven? Alvast bedankt en een fijne dag.
  Groetjes, Joke

 7. Hoi
  Zo u je mij ook kunnen aanmelden bij tns NIPO?
  Vond t zo brutaal om te vragen dus had het maar niet gedaan.zie nu dat je het geen probleem vind.

  Gr.Diana

  1. Haha, herkenbaar hoor! Ik zit zelf ook wel een beetje zo in elkaar, maar merk toch ook wel dat als je ’t niet vraagt, het antwoord sowieso ‘nee’ is. Ik heb je adres in ieder geval doorgegeven, als het goed is nemen ze dan zelf contact op!

 8. Hoi Adine, ik vind het altijd erg leuk om enquetes in te vullen. Ik zou ook graag lid worden van TNS Nipo, zou je me hiervoor kunnen aanmelden?

   1. Beste Adine. Heb er ooit wel eens van gehoord, nooit iets mee gedaan.
    Dacht dat ik mezelf kon aanmeleden maar dat kan dus niet.
    Zou jij mij aan willen melden. Alvast dank.

  1. Hi Nathalie,

   Ik heb net even gekeken, maar die pagina lijkt (momenteel?) gesloten te zijn.. Er staat nu een nieuwsbericht op, maar de oproep voor nieuwe respondenten is even verdwenen. Ik houd het wel in de gaten, mocht dit veranderen, dan meld ik je alsnog aan!

 9. Hallo Adine,
  Ik wil ook heel graag wat verdienen. Zou je mij ook willen aanmelden voor TNS Nipo enquetes? Alvast bedankt voor de moeite. Groetjes Koy.

 10. Hallo Adine , zou je zo vriendelijk willen zijn om mij aan te melden bij Tns Nipo alsjeblieft ? .
  Bijvoorbaat hartelijk dank .

 11. Bedankt voor je duidelijke blogpost! Ik heb meegedaan met opinieland maar dat vond ik niet zo de moeite waard. Ik heb daar ook hele slechte verhalen over gehoord. Ik zal eens kijken naar de andere opties. Zou je mij willen aanmelden bij TSN Nipo? Misschien dat dit beter is voor mij.

  1. Ik heb je aangemeld! En Opinieland behoort inderdaad ook niet tot mijn favorieten. Ik doe er de laatste tijd weer iets meer mee, maar heb er ook jaren helemaal niets mee gedaan. Als je in de categorieën valt waarvoor NIPO nog mensen zoekt, dan heb je daar waarschijnlijk veel meer plezier van!

 12. Hoi Adine,

  Wat een heerlijke website heb je!
  Die ga ik eens goed doorspitten, want ik kan nog wel wat tips gebruiken 😉
  Zou je mij aan kunnen melden voor TSN Nipo?
  Alvast bedankt voor de moeite.

  Met vriendelijke groet,
  Roos Smal

 13. Hallo adine ik voldoe aan de voorwaarden voor NIPO. Zou je mij aub aan kunnen melden? Ik wil graag minder werken ivm spier reuma maar ik heb 2 dochters van 5 en 2 en we zijn dan wel 2 verdieners, maar een hypotheek, 2 auto’s en elk jaar weer op vakantie is niet goedkoop. Als ik 20 uur ga werken ipv 24 dan mis ik ongeveer 300 euro per maand. Is dat te compenseren met enquêtes invullen denkje of zit ik dan nog een 20 uur per week enquêtes in te vullen? Graag hoor ik jouw mening.

  1. Hoi Lorena, ik zal je aanmelden! Het aantal enquêtes dat je krijgt is heel erg afhankelijk van of je wel of niet in de doelgroep valt, maar hoe dan ook denk ik niet dat je daar consequent 300 euro per maand mee gaat verdienen. Het is leuk voor een paar tientjes extra in de maand, waar je dan misschien bij elkaar een uurtje (ook in de maand) voor bezig bent. De overige uren die je minder zou werken, zou ik dan eerder steken in andere manieren om het resterende bedrag te besparen. Ik weet niet of je bijvoorbeeld nu al met een maaltijdplanning werkt? Veel mensen kunnen nog behoorlijke bedragen besparen op boodschappen. Daarnaast zou je kunnen kijken naar extra aflossen van de hypotheek. Daarmee kun je je maandlasten omlaag halen, waardoor die 300 euro ook wat minder voelbaar wordt. En misschien is er ook nog wel wat te besparen op de vakantie. Als ik naar mezelf kijk; als ik wat meer tijd heb om te plannen, dan ben ik vaak veel minder geld kwijt, zonder dat ik echt inlever op plezier, comfort of concessies moet doen in de locatie.

   Maar: ik heb je aangemeld, dus daar kan straks in ieder geval alvast wat vandaan komen. Succes!

 14. Dankjewel adine. Krijg ik dan een mailtje van NIPO? Ik zal jouw links even goed doornemen en kijken waar ik op kan besparen. Bedankt voor alle tips.

 15. Dankjewel adine. Krijg ik dan een mailtje van NIPO? Ik zal jouw links even goed doornemen en kijken waar ik op kan besparen. Bedankt voor alle tips.!

  1. Ja, als het goed is krijg je vanzelf bericht van hen. Ik denk dat ze eerst een soort basisvragenlijst sturen, om een beetje inzicht te krijgen in wie je bent, zodat ze je voor de juiste onderzoeken kunnen uitnodigen. Ik weet niet hoe snel je dit krijgt, maar als het goed is komt dat vanzelf!

 16. Hoi Adine

  Ik heb het linkje van jou ontvangen, bedankt daarvoor. Ik heb me aangemeld, maar bij het versturen kreeg ik een service error. Ik hoopte dat het alsnog goed verstuurd was, maar ik heb tot op heden nog niks vernomen van NIPO. Het linkje kan ook niet opnieuw gebruikt worden. Zou je mij aub een nieuw linkje kunnen toe sturen? Alvast bedankt groetjes Lorena

 17. Hoi Adine

  Ik heb het linkje van jou ontvangen, bedankt daarvoor. Ik heb me aangemeld, maar bij het versturen kreeg ik een service error. Ik hoopte dat het alsnog goed verstuurd was, maar ik heb tot op heden nog niks vernomen van NIPO. Het linkje kan ook niet opnieuw gebruikt worden. Zou je mij aub een nieuw linkje kunnen toe sturen? Alvast bedankt groetjes Lorena ?

  1. Hoi Lorena,

   Ik zal proberen of nog een keer aanmelden werkt. Het mailtje dat je met de link gekregen hebt, zal waarschijnlijk via het systeem gaan, want dat heb ik niet gestuurd. Ik geef alleen op de NIPO-site aan dat ik een nieuwe respondent aan wil melden. Dat zal ik nu dus nog een keer doen, hopelijk werkt het dan wel. En anders even kijken of er in dat mailtje contactinformatie staat, meestal kun je wel ergens aangeven dat je een foutmelding kreeg!

 18. Dankje, super interessant artikel! Ik ben inmiddels al tijdje actief op stempunt en ben hier redelijk tevreden over. Ook andere bureaus geprobeerd maar sites als opinie land en mobrog vielen me erg tegen. Zou jij mij aan willen melden voor NiPO wil graag is proberen! Alvast bedankt

 19. Hi Adine,

  Complimenten voor de mooie blog je gemaakt hebt met handige tips!

  TNS Nipo klinkt als een goede site, zou je me daarvoor willen aanmelden?

  Alvast bedankt.

  Groetjes,

  David

 20. Hi bedankt voor deze uitleg. Ik heb me bij best wat al aangemeld! Zou je me willen aanmelden bij NIPO? Erg bedankt alvast

 21. Hoi Adine,

  Allereerst bedankt voor al je tips (en niet alleen in dit topic), altijd leuk om iets van je te lezen. Qua sparen heb je mij al flink geïnspireerd. Zou je mij ook kunnen aanmelden bij TNS Nipo? En krijg ik dan van hun een berichtje, hoe werkt het precies?

  Groetjes Marieke

 22. Hoi Adine,
  Ik had hier nog nooit van gehoord. Klinkt aantrekkelijk. Alle kleine beetjes helpen 🙂
  Zou je mij willen aanmelden?
  Alvast bedankt voor je moeite!

 23. Hallo Adine,

  Ook ik ben wel geïnteresseerd in de vragenlijsten van TNS NIPO. Zou je me kunnen aanmelden? Alvast bedankt!

 24. Hai Adine, bedankt voor het (weer) onder de aandacht brengen van deze manier van bijverdienen. Ik heb heel lang via Gfk gescand en enquêtes gedaan. Ik val binnen de doelgroep van TNS nipo. Zou je mij aan willen melden? Dank je wel.

 25. Hoi Adine, ik was aan het zoeken hoe ik me bij TNS NIPO kon aanmelden, maar nu begrijp ik uit je blog dat je uitgenodigd moet worden. Is het onbeleefd als ik vraag of je mij zou willen aanmelden? Ik ken niemand anders die dat zou kunnen.

 26. Mooi artikel. Ben al lid van een paar maar helaas niet van TNS NIPO lijkt me interressant. Vandaar hier ook de vraag of je me kan aanmelden,

 27. Ben ook aan het uitzoeken, of het invullen van enquetes me bevalt.
  Mijn voorkeur gaat dan uit naar sites waar je kunt sparen voor bonnen..
  Iemand tips?

  Zou je me willen aanmelden voor tns-nipo asjeblieft?
  Alvast bedankt!

 28. Bedankt voor de reactie
  Ik zie onderstaande een mail in mijn inbox. Na op de link geklikt te hebben zie ik dat je al je naw gegevens moet invullen en zelfs ook je telefoonnummer. Waar hebben ze die voor nodig? Ga je gebeld worden voor vragen of bv door energieleveranciers??

 29. Bedankt voor je reactie weer.
  Gezien ze de adres gegevens vragen; sturen ze dan vragenlijsten op via de post? Of hebben ze je adres nodig voor bv het testen van artikelen oid.
  Sorry voor alle vragen maar er is blijkbaar nog best wat onduidelijkheid bij mij..
  Bedankt voor je tijd en antwoorden

  1. Ook dat is weer net wat je zelf wilt. Ik doe af en toe mee met een onderzoek per post, dan gaat het inderdaad vaak om dingen testen. Die sturen ze je dan op via de post. Dat komt bij mij hooguit eens één keer per jaar voor. Wil je dat niet, dan geef je dat gewoon aan. Verder gaat het meeste gewoon via de website. En je kunt dus ook face-to-face of telefonisch doen, maar dat doe ik zelf nooit. Als je dat wél fijn vindt, kun je daar wél voor kiezen.

 30. Wat een fijne en betrouwbare informatie zo. Door zoveel info over dit onderwerp zie je door de bomen het bos niet. Kun je mij ook aanmelden? Alvast bedankt!

 31. Hallo,
  Ik val binnen de doelgroep die NIPO zoekt en zou het graag willen uitproberen.
  Zou je me willen aanmelden? Bedankt!

 32. Goed artikel.
  Ik ben zelf lid van Pollland. Ik weet niet of u die kent, maar daar kun je snel sparen voor bol.com bonnen. Ik heb daar bijna elke maand genoeg punten voor een bon tvw 10 euro. GFK is ook een jarenlange favoriet.
  Als het mogelijk is ontvang ik graag een uitnodiging voor TNS/Kantar. Alvast bedankt.

 33. Kan ik ook ingeschreven worden voor de Kantar enquetes? Ik heb namelijk telefonisch contact gehad met Kantar en aan de telefoon waren ze heel kort af. Toen maar gaan mailen en krijg ik een antwoord dat het niet mogelijk is om een account aan te maken en hierbij wordt geen reden gegeven!

 34. Hey Adine, bedankt dat je mijhebt aangemeld, ik heb een uitnodiging gehad en volledig naar waarheid ingevuld uiteraard. Bij het afronden zou ik een mail moeten ontvangen met de inlog gegevens maar heb deze nog steeds niet gehad, wat zijn jou ervaringen hier in?

 35. Ik heb in mijn inbox als in mijn spambox gekeken paar keer al maar niets te zien. Terwijl de aanmelding zeker weten gelukt is. Moet ik de link nog een keer gebruiken om mij aan te melden of nog afwachten…

 36. Ik heb het nog nooit gedaan, maar wil het zeker gaan proberen. Wil je mij aanmelden bij het Nipo/Kanter. Alvast bedankt.

 37. Ha Adine,

  Wat fijn dat je aanbiedt om mensen aan te melden. Ik deed vroeger altijd mee, maar dat is verwaterd en nu heb ik geen account meer. Ik voldoe aan de criteria, dus als je me aan wilt melden, ben ik daar erg blij mee. Het was altijd erg fijn die bonnen, net kadootjes 🙂

  Groetjes,
  Laura

 38. Hoi Adine,

  Ik volg je blog nu een sinds paar maanden, altijd leuk om je posts te lezen 🙂
  Zou je mij ook aan willen melden voor TNS NIPO?

  Groetjes, Bianca

 39. Beste Renee,

  Ik lees met verbazing je blogs, bekijk de video’s en leer steeds meer.
  Ik vind het echt enorm verrassend hoe goed je het doet! Petje af.

  Zou je me aan willen melden bij TNS Nipo? Ik ga het maar eens proberen.
  Ben benieuwd. Heb je nog tips welke echt de moeite waard zijn?

  Bedankt,

  groetjes Maxime

 40. Beste Adine

  ?? wat erg, sorry
  Ik was 2 dingen tegelijk aan het lezen en heb daardoor je naam verkeerd getypt.

  Bedankt voor het aanmelden, hoe nu verder?

  1. Als het goed is krijg je nu vanzelf bericht van TNS NIPO! Ik heb wel gemerkt dat dat niet altijd direct is. Als je binnen een week ofzo nog niets hebt gehoord, laat het me dan even weten, dan geef ik je mailadres gewoon nog een keer door!

 41. Zou je mij misschien ook willen aanmelden leuk om op die manier me tijdens me revalidatietiid nog extra nuttiger te maken.

  Groetjes Jamie

 42. Hallo Adine,
  IZou je mij ook kunnen aanmelden bij TNS Nipo? Lijkt me een prima manier om idd wat extraatjes te verdienen!
  En ik ga je andere tips ook proberen!
  Groetjes, Marjolein

 43. Best Renee,
  super artikel over betaalde enquete’s! Heb hier al jaren ervaring mee, en deel volledig je mening, behalve:
  ipsos heeft I-say en die betalen via pay pal, in redelijk korte tijd sprokkel je daar lekker euro’s, bevalt me goed!
  er waren ooit echt veel site’s welk moeite waard waren, en inderdaad bijna niets van over,ohh wacht even: eu panel is ook echt goed!

 44. Hoi Adine,

  Euroclix doe ik al jaren aan mee en een andere site is Qassa, daar hebben ze geregeld cashback enquêtes waarmee je meteen geld op je rekening krijgt. Ook verdien je Qoins door emails te lezen maar dat levert weinig op.

  Zou je mij willen aanmelden voor TNS Nipo? Dat lijkt me ook nog wel een mooie manier om wat extra’s te sparen. Met een puber in huis zijn Bol.com bonnen altijd welkom voor games enzo 😉

 45. Hoi Adine,
  Bedankt voor het mooie overzicht. Zou je mij willen aanmelden voor TNS-NIPO?
  Alvast bedankt en welkom terug van je huwelijksreis!

 46. Hoi Adine, wat een mooi en duidelijk overzicht heb je geschreven! Heel erg behulpzaam! Zou je mij kunnen aanmelden bij TNS NIPO? Alvast bedankt ?

 47. Hallo Adine,
  Ik ben op zoek naar een goede website voor het invullen van enquêtes/testen van producten en kom op jouw site terecht. Vervolgens ben ik al dagen jóuw hele site aan het uitpluizen! Erg interessant!
  Zou je mij alsjeblieft ook willen aanmelden TNSNIPO/KANTAR?
  BEDANKT ALVAST!

 48. Hoi, ik zat te googlen voor goede enquete-invul-mogelijkheden (wat een woord 😉 ) en zo kwam ik hier…..wil je mij ook aanmelden bij Kantar? Super bedankt alvast! Groetjes!

 49. Vind wel dat veel sites veel persoonlijke informatie van je vragen, Dus dan houdt het voor mij op. Hoe zit dat met Kantar? Zou je me daarvoor willen inschrijven? 🙂

 50. Wil je mij ook aanmelden bij tns/nipo? Ik doe dankzij jouw tip ook mee aan euroclix, maar vind ik nog wel wat werk. Bedankt alvast!

 51. Hi Adine,
  Wat een fijn blog heb je! Ik kwam laatst via een tip bij je terecht maar ben al veel handige dingen tegengekomen. Zo ook nu dit artikel!

  Ik vroeg me al een tijdje af hoe je onderde van zo’n panel waaraan ze refereren in het nieuws kunt worden. Zou je mij aan willen melden voor TNS Nipo? Ik voldoe aan de doelgroep. Dankjewel alvast!

 52. Hi Adine,

  Ik kwam via google bij jou terecht. Wat een interessant artikel! En wat zijn er veel panels! Ook heel fijn om te lezen welke jou het meeste aanspreken. Zou je mij ook kunnen aanmelden bij Kantar? 🙂

 53. Hoi Adine,

  Ik lees al een tijdje jouw artikelen over het besparen van geld via pinterest omdat ik vind dat je op een prettige manier schrijft, nu kwam ik ook dit artikel tegen toevallig. Ik maak al een tijdje enquêtes voor Waardevollemening en PanelWizard omdat ik het gewoon interessant vind en ik het toch ook leuk vind om iets te krijgen voor je mening. Zou je mij misschien aan willen melden voor Kantar?
  Heel erg bedankt!

 54. Ha Adine,

  Ben sinds kort ook fanatiek bezig met het invullen van enquêtes. Bedankt voor het fijne overzicht.
  Zou je mij ook kunnen aanmelden bij TNS Nipo? Alvast heel erg bedankt!

  Groet,

  Iris

 55. Bedankt voor je leuke artikel, ik ben sinds dit jaar groot fan van e-mails klikken, enquetes invullen, etc. Ik zou ook heel graag meedoen aan TNS NIPO, zou je mij willen aanmelden? En zeker een aanrader om je in te schrijven voor Lifepoints (voorheen GlobalTestMarket) leverde mij de afgelopen 8 maanden 75 euro op, toch fijn met 2 kleine kids! Tv kijken ’s avonds en ondertussen wat wegklikken, er zijn ergere dingen. Dan kijk ik niet zo naar uurloon, anders had ik er ook niks voor gekregen.

 56. Hoi Adine,

  Zoals afgesproken even een berichtje van mij. Wil je mij aanmelden voor TNS-nipo?

  En bedankt voor je artikel!

  Groetjes Sabrina

 57. Hoi! Top blog dit. Doe al mee met Euroclix en Opinieland, maar die laatste bevalt idd niet echt. Daar ga ik nu ik dit lees ook gelijk maar mee stoppen. TNS Nipo klinkt wel goed, zou je mij daarvoor willen aanmelden?
  Thnx alvast!

 58. Hallo Adine,

  Ik zou ook graag aangemeld willen worden bij TNS Nipo. Je hebt idd een leuke site! Zelf ben ik een fervent Marktplaats en krinloopwinkel bezoeker om geld te besparen.

  Groetjes Tina

 59. Hoi,

  Zou je mij ook willen aanmelden voor tns nipo? Ik was jaren gelede lid, toen gestopt vanwege kleine kinderen en tijd tekort. Ik weet niet meer met welk email adres ik mij had aangemeld.

  Alvast bedankt voor je moeite!

  Groet,
  Lieselot

 60. Hoi,

  Wat een duidelijk overzicht! Ik wil dit ook graag gaan proberen. Zou je me aan willen melden bij TNS Nipo?
  Dank je wel.

  grt, Jocelyn

 61. Beste Adine,
  Ook ik ben erg geïnspireerd geraakt door je goede tips m.b.t op enquêtes, wil je mij ook aanmelden bij TNS NIPO,?
  Alvast bedankt,
  groeten Martine

 62. Hoi Adine, duidelijk artikel, bedankt! Ik vul al jaren enquêtes in via Invotes en Panelwizard, maar zou me ook graag aan willen melden bij TNS NIPO. Ik kreeg daar een mailtje van in mijn spambox, maar die vertrouw ik niet 😉
  Zou jij me kunnen aanmelden? Alvast bedankt!
  Groetjes, Sabine

 63. Hi Adine, erg bedankt voor dit overzicht! Heel lang geleden heb ik me ook eens aangemeld om enquêtes in te vullen, alleen dat was ook een gevalletje van heel veel doen voor heel weinig. Het lijkt me leuk om na zoveel jaren het toch te proberen. Wil je mij ook aanmelden voor Kantar? (Ik hoop trouwens dat ze je er een commissie voor geven, gezien alle bovenstaande aanmeldingen- Je bent in elk geval een echte ambassadeur van ze geworden, haha). Alvast bedankt voor de moeite!

 64. Haha, dat zou mooi zijn, maar ik krijg helaas geen commissie voor het aanmelden bij Kantar/TNS NIPO. Levert vast een stukje goede karma op 😉 Bij een aantal van de andere opties krijg ik trouwens wél extra punten, zoals Euroclix en Panelwizard.

  Oh, en ik heb je aangemeld hoor!

 65. Ik heb ook gehoord dat nipo nts ”business enquetes” doet speciaal voor mensen met een eigen bedrijf. Is het ook mogelijk om hiervoor uitgenodigd te worden? Het zijn andere enquetes werd mij verteld.
  Super bedankt voor alle tips!

 66. Hoi, wat een leuk en overzichtelijk stuk! Is er nog plek?
  Ik vul al een tijd enquêtes in via Stempunt, daar spaar ik best snel voor een cadeaubon en het is leuk als extraatje 🙂

 67. Hallo Adine,

  Wat een leuke blog! Zou je mij ajb ook aan willen melden bij tns nipo?

  Alvast bedankt! Groetjes Debora

 68. Hi Adine,

  Leuke site! Ik heb me meteen aangemeld bij GFK, maar zou je me ook aan willen melden bij TNS Nipo? Bedankt!

  Groet, Harmke

 69. Hallo Adine,
  Ik lees je artikelen altijd met veel plezier, ook deze is erg interessant.

  Zou je me ook willen aanmelden bij TNS Nipo?

  Alvast bedankt!

 70. Wat een helder overzicht van alle enquete mogelijkheden. Zou jij mij ook kunnen aanmelden voor NIPO/Kantar? Alvast hartelijk dank

 71. Hi Adine,

  Bedankt voor je fijne blog! Ik zou TNS Nipo / Kantar ook is uit willen proberen. Zou je mij daarvoor willen aanmelden?

  Alvast bedankt!

 72. Hi Adine,

  Bedankt voor je fijne blog! Ik zou TNS Nipo / Kantar ook graag willen proberen. Zou je mij daar ook voor willen aanmelden?

  Alvast bedankt!

 73. Hoii,

  Zou je mij willen aanmelden voor de enquetes van Kantar-tns Nipo?

  Lijkt me erg leuk om te doen en een bol.com bon is natuurlijk altijd leuk?

  Groetjes Yolanda

 74. Wat een geweldige site heb je! Nu pas net gevonden omdat ik echt op zoek was naar manieren van geld besparen. Mijn complimenten! Ook deze opties om met je mening een leuke bijverdienste te scoren vind ik super! Opinieland heb ik vorige week ook aangemeld maar inmiddels al weer afgemeld. Kreeg er de kriebels van. Las die nu ook pas deze reviews. Toen ik googelde kwam ik die niet tegen. Euroclix die ik nu een maandje, leuk om te doen, weinig tijd bent het in beslag en inderdaad dat je langer doorspaart voor een betere beloning is leuk! Maar ik ben ook erg geïnteresseerd in de Nipo onderzoeken. Zou je mij ook aan willen melden of hoe werkt dat? Alvast bedankt!
  Groeten,
  Annemarie

 75. Hoi,
  Zou je mij ook kunnen aanmelden voor Kantar, aub?
  Trouwens, Mobrog is ook best goeie site om wat bij te verdienen met enquetes.
  Dank je

 76. Bedankt voor jou tips. Ga zeker nog een paar proberen waar ik nog geen lid van ben. Ik raad invotes en euroclix zeker aan en vooral panelwizard aan veel reacties te zien zijn er veel mensen die lid willen worden van tns nipo / kanter dat zou dan echt een goede zijn. Kan je me ook aanmelden zodat ik er ook een kijkje kan nemen ?

 77. Hallo, bedankt voor de tips.
  ik ben zelf sl een tijdje lid van enkele sites: waaronder euroclix en panelwizard.
  deze zijn zeker een aanrader bij euroclix kan je nog eens sparen door internet aankopen te doen op sites zoals bol.com
  ik ben nogal benieuwd naar tns nipo / kantar maar hier kan ik alleen maar lid worden op uitnodiging zou je me hiervoor een uitnodiging willen sturen ?
  groeten Pablo

 78. Hi Adine!

  Wat een super fijne blog is dit!
  Ik ben al lid van Euroclix, en vind Zinngeld ook een hele fijne (per mail kan je doorklikken naar de site van adverteerder en levert 1 cent op; echt een hele kleine moeite en tikt toch ook nog wel redelijk aan).
  Zou je mij ook willen uitnodigen voor TNS NIPO?
  Altijd leuk deze sites ?

 79. Leuke blog!
  Ik heb mij aangemeld voor GFK. Bij Invotes lukt de aanmelding niet.
  Zou je mij ook willen aanmelden voor TNS Nipo?

  Alvast bedankt 🙂

 80. Ik vind meedoen aan enquêtes altijd een leuke manier om goedkoop bij bol.com te kopen, met name boeken lees ik zo lekker goedkoop 🙂

  Zou je mij ook kunnen aanmelden voor TNO Nipo?
  Alvast bedankt! 🙂

 81. Goedendag,

  Kan ik worden ingeschreven voor de enquêtes van TNS nipo?

  Met vriendelijke groet,
  Joyce de Raadt

 82. Hoi Adine,
  Dankjewel voor de interessante info, leuk om te lezen. Wil je mij aanmelden bij TSN Nipo? Alvast bedankt.
  groetjes, Erna

 83. Beste Adine,

  Ik kwam je blog tegen omdat ik aan het uitzoeken was wie of wat kantar was.
  Omdat ik ben benaderd om mee te doen aan kijk en internet onderzoek.
  Nu zie ik dat ze best betrouwbaar zijn, maar heb ook wel oren naar de enquêtes.
  Zou jij mij willen aanmelden?
  Vrolijke groet
  Mirelle

 84. Hoi hoi Adine,

  ik vond jouw artikel zoekend naar nog wat enquetesites (heb zelf al heel wat bonnen verdiend met waardevollemening , GFK, Isay en lifepoints). Eerlijk is eerlijk, met bonnen cadeautjes voor jezelf sparen is toch stiekem best leuk ! Zou je me kunnen aanmelden voor TNS NIPO / KANTAR ?

  Groetjes Laura

 85. Hoi, wat een interessant artikel! Ik wil vragen if je mij ook kunt aanmelden voor kantar?
  Alvast bedankt, groetjes Anne-Marie

 86. Hi Adine,

  Dank voor de tips. Respondenten en Gfk zijn tot nu toe mijn favorieten. Zou je mij kunnen aanmelden voor TNS?

  Thanks!

 87. Hoi Adine,

  Ik denk dat ik 20 jaar geleden mee heb gedaan aan TNO nipo. Toen was ik er even klaar mee maar het lijkt me leuk om het nu weer op te pakken. Zou je mij ook willen aanmelden? Hartelijk dank alvast

 88. Hallo Adine,

  Voorheen deed ik ook enquêtes voor TNO Nipo.
  Het lijkt me interessant om dat opnieuw te gaan doen.

  Kun je me er a.j.b. aanmelden? Hartelijk bedankt!

 89. Hoi Adine,

  Zou je mij willen aanmelden voor Nipo/Kantar?
  Dankjewel. Met vriendelijke groet, Ilse Oolthusi

 90. Hoi Adine,

  Heb je artikelen over deposito sparen bij Raisin. Et veel interesse gelezen. Nuttige info!
  Kun je mij ook aanmelden voor TNS NIPO?

  Bedankt en keep up the good works via je pagina.

  Vr gr Hans

 91. Hallo Adine,
  Wat een goede tips. Zou ik misschien ook aangemeld kunnen worden voor TNS Nipo/Kantar? Alvast bedankt!
  Groetjes,
  Michelle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.