Snel saldo opkrikken

Na de vakantie en het betalen van een grote rekening ziet mijn saldo er maar bedroevend uit. Daarom probeer ik snel mijn saldo zoveel mogelijk op te krikken. Dat is niet alleen prettig, maar ook echt wel nodig. Deze maand moet de BTW weer betaald worden en zullen we waarschijnlijk weer allerlei verbouwingskosten krijgen. Gelukkig heb ik altijd een paar dingetjes achter de hand, waardoor dat ook wel kan. Mijn lijstje voor deze week:
– Geld van PayPal over laten maken, dat is zeker nog €80
– Uitbetaling aanvragen bij MoneyMiljonair, zit precies op €12,51, dus dat kan mooi
– Verkeerd gekochte lampjes terugbrengen, LED-lampen, dus dat levert mooi wat op (als ik het bonnetje kan vinden…)
– Paar keer extra fietsen (levert niet direct iets op, maar dan kan ik waarschijnlijk wel deze en komende week nog op mijn tank rijden)
– Extra Marktplaatsadvertenties plaatsen

Daarnaast verwacht ik deze week ook mijn salaris, dat zal ook wel weer een beetje goed maken.

Voelen jullie ook wel eens de behoefte om extra snel wat aan je saldo te doen en zo ja, wat doen jullie dan (meestal)?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.