Weekend: duur, druk en goed

Dit weekend was onverwacht behoorlijk wat duurder dan gedacht. Niet vanwege vaderdag (dat vieren we wel, maar niet opvallend gek), maar vanwege het klussen. Gelukkig was het het wel echt waard! De stukadoors kwamen afgelopen zaterdag weer en ze hebben een ruimte die eigenlijk in twee keer zou moeten, in één keer afgemaakt.

Omdat we ze per vierkante meter betalen, was dat dus flink wat meer dan gepland, maar aan de andere kant: het zou toch betaald moeten worden en nu kunnen we door met die ruimte. Anders had het waarschijnlijk nog zo’n twee weken geduurd voor hij gestukt was, was het pas halverwege juli droog geweest, en had het nooit gelukt om deze ruimte voor 1 juli af te krijgen. Nu bestaat die kans wel. Ik heb de ramen flink op elkaar open staan en zie al dat het een beetje begint te drogen. Met een beetje geluk – en mooi weer – is het tegen woensdag helemaal droog en kan ik beginnen met sauzen. Ondertussen worden de activiteiten ook weer naar de gang verplaatst, zodat we daar op tijd klaar zijn voor de vloer. Dat is allemaal even aanpoten, maar dan zijn er wel echt dingen af, iets dat voor ons echt al weer even geleden is!

Hebben jullie nog een leuk weekend gehad?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Lekker joh. Beter zo dan dat je erop zit te wachten toch. Ben zo benieuwd naar foto's van jullie huis, maar daar doe je niet aan geloof ik he? Nou ja, dan maar genoegen nemen met de verhalen. Hoe ver ben je nu eigenlijk met het hele project?

  2. Ja, ben er ook erg blij mee! En de kosten heb je toch. Anders was ik dit over twee weken kwijt geweest. Kosten uitstellen vind ik ook helemaaaaal niet erg, maar als het dan toch moet, dan scheelt het in dit geval wel echt lekker wat tijd.

  3. Toch wel fijn dat je weliswaar geld uitgeeft maar daardoor tijd bespaart, zo'n verbouwing geeft toch al veul onverwachte klussen tussendoor en die slorpen tijd..
    Suc6

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.