Kerstmarkten

Vandaag niets te doen? Kijk dan eens in de plaatselijke krantjes. Op een heleboel plekken in Nederland worden namelijk hele gezellige kerstrondjes en kerstmarkten gehouden. Niet van die massale happening waarbij je over hoofden kunt lopen, maar meer het soort waarbij je misschien wel weer eens wat oude bekenden tegenkomt en alvast in de kerstsfeer kunt komen, mocht je dat niet al zijn.

Hier in de buurt zijn er zoveel, dat ik eigenlijk niet eens zou weten waar ik moest beginnen. Voorlopig nog even nergens; eerst nog eventjes aan het werk. Ik heb voor mezelf een doel gesteld en ga er hard aan werken om dat te halen. Alleen voor vandaag, alleen voor wat betreft werk; kleine stapjes tegelijk.

Wat zijn jullie plannen dit weekend? En ga je wel eens naar een kerstmarkt?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
 1. vandaag kerstmarkt bij scouting van dochter en verjaardag van beide schoonouders vieren. morgen met kids en vrienden + kids naar binnenspeeltuin, kunnen wij ook eens bijkletsen terwijl kids spelen 😉 en voor de kids superleuk! dus al plannen genoeg

 2. De grote kerst-fairs zijn meestal veel te druk naar mijn zin en dan betaal je ook nog eens een flink bedrag aan entree. Niet meer leuk nee. Ik ben twee jaar geleden nog eens naar een kleine locale kerstmarkt geweest, in een schuur bij een van de agrarische bedrijven hier in de polder. Dat was heel leuk. Binnen stonden de kaasboer, de groenteboer en de wereldwinkel met stalletjes. Heerlijke kerstdingen te koop en zelfgemaakte jams… Lekker sfeertje, je kon gluhwijn kopen voor weining en buiten kon je kerststukjes en kerstbomen kopen. Daar hou ik nou van. Niet dat ik nooit meer naar een grote fair zal gaan hoor… want die zijn echt wel heel mooi, maar zeker niet vaak…
  Dit weekend staat er niet veel op het programma, beetje wandelen en nog en verder niets. Heb een drukke week voor de boeg…
  Fijn weekend, werkze, rustig aan….
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Hier in huis de kerstversiering neerhangen zodat de kerstsfeer er in komt. Het is hier een beetje moeilijk omdat Servische Kerst pas op 7 Januari is dus buiten het eigen huis om nog weinig kertsversiering. Van de week ook 2 recepjes uitgeprobeert en goedgekeurd. Met een servische schoondochter vieren we beide kerstdagen

 4. Ik ben net terug! Het was een kleine (ca. 20 kramen) met een kraam met: kerststukjes, kerststukjes, kerstartikelen, kerstbomen van hout, oliebollen, eigengemaakte jam en likeuren, eigengemaakte schoonheidsprodukten, soepkraam, boeken, loterij en winterse vleesprodukten (worst-balkenbrij-erwtensoep) En wat heb ik gekocht……. 5 leesboeken voor zoon2 (voor school) en ik lees ze lekker zelf ook en een potje 'eigengemaakte' creme voor handkloven (voor mijn dochter) Totaal uitgegeven 5,00 + 3,95

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.