Zaterdag

De kat is helaas nog niet terecht 🙁 Hij kan gewoon écht niet buiten zitten volgens mij, maar heb wel ook buiten geroepen en gerammeld met het bakje. Geen kik. Waar ik denk dat hij zit (en ik niet bij kan), heb ik ook veel gerammeld, een extra luikje open gemaakt en ga ik vandaag waarschijnlijk toch maar een gat in de muur maken. Volgens mij is daar niets waaraan hij zich kan verwonden, maar ik vind dit toch vreemd. Ze schijnen ook wel even zonder eten en drinken te kunnen (en ik durf niet te beweren dat daarachter geen muizen zitten), maar ik weet liever gewoon dat hij er weer is.

Ondertussen zoek ik, op de momenten dat ik toch niet zoveel kan doen, maar wat afleiding. En dat gaat heerlijk met dit prachtige weer. Ik heb de heg netjes bijgewerkt, iets dat vanwege de winter steeds niet kon, maar ik nu wel aandurfde. De was hangt lekker buiten te drogen, ik heb nu net wat eten achter de kiezen en ga zo weer lekker de tuin in. Alles een beetje klaarmaken voor de zomer, opruimen, misschien even wat hout verzagen, dat soort dingetjes. Even genieten van het mooie weer! Het is me nu nog wat te koud om buiten te gaan zitten met blote benen enzo, dus dan maar even combineren met wat nuttigs, zodat dat klaar is op het moment dat het wél de tijd voor zonnebaden wordt!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

P.s. volg jij Lekker Leven Met Minder al op Facebook? Ik zou het leuk vinden om je daar ook te zien!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
 1. Ik weet hoe je je voelt.. Een maandje geleden was onze nieuwe kater buiten ontsnapt en liet zich een dag niet zien, Ik achtte zijn iq niet zo hoog ons huis te kunnen terug vinden, maar hij heeft het wonder boven wonder wel gedaan. Ik zat die dag ook van alles te bedenken…

  Kun je hem niet lokken met sterke geuren behalve alleen met rammelen? Je zou toch denken dat hij honger heeft gekregen en ook op de bak moet.
  Veel sterkt in ieder geval!

  Groeten, Marianne
  Consuminderen met Marianne.blogspot.com

 2. Wij kochten vier kipjes en genoten van het feit dat ons kippenhok weer bewoond wordt… heerlijk!
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  1. dochter naar scouting. daarna huis op orde gemaakt ( opgeruimd, stofgezogen, tafels schoon, aanrecht weer leeg, was gedraaid en opgehangen en dus ook de vorige was opgevouwen en opgeruimd, doekje door toilet, en vast nog wel meer dingetjes, met dochter buiten in de voortuin heerlijk in de zon een boterham gegeten. spelletjes gedaan tot visite kwam rond half 3, heerlijk buiten gezeten tot half 6, daarna pannekoeken gegeten samen. en nu visite naar huis en kids slapen. superdag!

   en ik hoop dat je de kat snel vindt..

 3. Kan het zo zijn dat de kat door een raam naar buiten is gegaan, of terwijl jij bijv het vuilnis buiten hebt gezet, ontsnapt is? of in de kelder oid.
  ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt. Ik denk wel dat je de kat gehoord zou hebben wanneer hij in huis zou zitten. Sterkte voor nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.