Vakantieperiode

Qua weer leek het er al even op (en nu weer wat minder), maar nu is het ook qua tijd zover: de vakantieperiode komt eraan! Zelf vind ik dit altijd een heerlijke tijd. Niet omdat ik zelf op vakantie ga, maar juist omdat het hier zo zalig rustig is omdat verder iedereen op vakantie is! Dat is best vreemd, want het is hier altijd rustig en ik heb ook nooit last van buren ofzo, maar het voelt toch anders als het grootste gedeelte van de mensen op vakantie lijkt te zijn. Bijkomend voordeel is dan ook nog dat er regelmatig mensen zijn die nog even voor de vakantie van hun overschot aan moestuingroenten en -fruit af willen, zodat dat niet verpietert. Of dagelijks een vers eitje, omdat de kippen gewoon doorleggen. Dat betekent voor mij dus én heerlijke rust én gratis gezond eten. Nu doe ik dat gezond eten sowieso wel, maar zo is het toch extra leuk 🙂

Merken jullie veel van de vakantieperiode? En ga je zelf nog weg, of houd je dit jaar een staycation?

Volg Lekker Leven Met Minder ook op Facebook! 

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
 1. Stay-cation it is. Ik hoop op mooi weer. Lekker met de kids fietsen en op strand en in de speeltuin spelen. En hard bezig met mijn dromen te gaan verwezelijken na de zomer. En blijven werken aan mijn studie.
  De drukte van het heen en weer naar school en clubjes gaan is lekker weg en er is plek voor uitgebreid bakken en koken. De jongste is nu ook oud genoeg om met bakken te kunnen helpen.

 2. Wij zijn al op vakantie geweest en inderdaad het wordt stilaan steeds rustiger in de omgeving… heerlijk…
  Ook fijn dat er 's morgens als ik naar mijn dochter ga, geen kinderen op het fietspad rijden, die hebben al vakantie…
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Fijn die extra groenten en eieren. Moet je ook water geven enzo?

  Alleen weekendjes weg, helaas. Misschien met de kerstperiode langer. De bijverdienste zorgt er voor dat ik niet langer weg kan.
  De moestuin ook natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.