Scooooooore!!

Dat ging eigenlijk best snel! Vorige week bedacht ik om toe te werken naar een doel en ik ben er nu al! Een concreet doel helpt dus echt wel om dingen gedaan te krijgen. Ik zit daarom nu al te denken over het volgende doel. Ergens in mijn achterhoofd heb ik een hele mooie vakantie in gedachten, maar daarover zit ik een beetje in dubio: ik vind dat ik daarvoor wel een substantieel bedrag bij elkaar moet werken (niet om uit te geven, maar om het te ‘verdienen’), maar wil eigenlijk ook het liefst in september ofzo weg. En doelen die helemaal niet haalbaar zijn, zijn natuurlijk ook niet leuk. Bovendien is er wat tijd nodig om te boeken enzo…

Maar eerst ga ik eens genieten van mijn beloning van deze keer! Ik heb nog geen bevestiging gehad, maar met een beetje geluk is mijn bestelling morgen binnen. Ik hoop dat ze meteen goed zitten en dat ik meteen kan gaan rijden, ben inmiddels heel benieuwd. En gelukkig duurt deze dag niet zo lang, want ik heb vandaag allemaal leuke dingen gepland. Even het werk los laten!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? En hoe stel jij een doel: kijk je of je het wel kunt halen, of houd je van een uitdaging?

Volg Lekker Leven Met Minder ook op Facebook! 

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. Mijn doel niet gehaald, zou vandaag met de scooter naar Nijmegen en omgeving gaan. Maar geen GPS, weer niet. Dus met de auto. Is nu al laat, en wordt nog later. Wil ook naar DE, boodschappen doen.

  2. ik heb geen concrete doelen omdat ons inkomen elke maand wisselt en we daar zelf geen invloed op hebben.. maar zolang we sparen, mogen we ook leuke dingen doen.. niet erg concreet, maar voor ons voldoende. vanmorgen weer even goedkoop geshopt 🙂 altijd fijn. die dingen doe ik steeds makkelijker (Opletten dat ik het niet TE makkelijk ga doen :p) maar meestal toch geen tijd voor 😉

  3. Geniet van je doel en geniet van de voorpret van je vakantie. Laat de boel eens lekker los meid en ga die overheerlijke welverdiende supervakantie boeken! Dat is je beloning voor alles wat je toch maar even in je uppie gefikst en bereikt hebt. En je zult zien dat het je zo motiveert dat je ook je volgend doel haalt… Live life to the max girl!

  4. Geluk uit sonnige Suid-Afrika met die bereiking van jou spaardoelwit. Ek hoop die vakansiedrome word almam waar. Desirée

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.