Het lijkt wel Blogvakantie hier!

De laatste tijd is het hier behoorlijk rustig op het blog. Niet omdat ik niet meer wil schrijven of niets weet om over te schrijven, maar simpelweg omdat ik er gewoon even geen tijd voor heb. Mijn vriend moest namelijk onlangs een behoorlijk heftige operatie ondergaan, waar ook de nodige risico’s aan kleefden, dus alles stond (en staat) hier even in het teken van herstel. Gelukkig is alles hartstikke goed gegaan en gaat hij – ondanks dat we al met al wel rekening houden met een aantal maanden revalidatie – als een speer vooruit, dus daar zijn we heel dankbaar voor. Wel betekent dit dat ik momenteel natuurlijk elke dag in het ziekenhuis wil zijn, in ieder geval de uren van bezoektijd. Met reistijd erbij ben ik dan per 24 uur zo een werkdag zoet. En dan is het dus even een kwestie van prioriteiten bijstellen: wat minder naar werk en online, wat meer naar familie en offline.

Uiteraard schrijf en lees ik wel als daar de kans voor is, een beetje ontspanning is ook nodig 😉 Maar mocht je je afvragen waarom hier ineens een stuk minder leesvoer te vinden is, dan weet je nu hoe dat komt!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Bewaren

Bijstand levert (flink!) meer op dan een baanGeld en Relaties: het verhaal van Frederique

Adine @ LekkerLevenMetMinder

Op Lekker Leven Met Minder schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar het 'perfecte leven'.

14 Comments
 1. Wat een heftige tijd voor je, sterkte en beterschap gewenst voor je vriend!
  Je hebt geen blogverplichting, het bloggen is in de eerste plaats voor jezelf. Om je ei kwijt te kunnen, voor ontspanning op zijn tijd en contact met je (dankbare) lezers.

 2. Beterschap en sterkte voor jullie beiden. We lezen wel weer verder als je er tijd voor hebt. Nu even kiezen voor de belangrijkste zaken, heel verstandig.

 3. Fijn dat de operatie goed is verlopen en je vriend weer goed aan het herstellen is. Sterkte voor jullie beiden.

 4. Fijn om te horen dat de operatie van jouw vriend goed is gegaan! Ik hoop met jou dat het herstel voorspoedig zal gaan. Het belangrijkste is om goed naar je lichaam te blijven luisteren.

 5. Wens jullie sterkte.
  En uiteraard snap ik dat je aandacht dan daar ligt. Dat lijkt me heel logisch.
  Blij te lezen dat hij zo goed revalideert. Dat heeft vast ook te maken met de aandacht die hij van jou krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

336x280

Lekker Leven Met Minder

Online magazine over sparen, besparen, consuminderen en financiële onafhankelijkheid.

VOLG ONS OP