Euroclix: saldo-overzicht van juli

Euroclix: saldo-overzicht voor juli

Een van de berichtjes waar ik aan het einde van de maand altijd naar uitkijk, is het saldo-overzicht van Euroclix. Ze sturen dan een handig mailtje met alle clix die je in een bepaalde maand verdiend hebt. En ik moet zeggen: mede dankzij de aanstaande vakantie was juli een goede maand!

Huh, Euroclix?

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar het kan zijn dat je écht nog nooit van Euroclix gehoord hebt. In dat geval leg ik het graag even voor je uit: dit is een online spaarprogramma waarmee je punten spaart. Die punten kun je omwisselen voor geld. Ik heb me in 2004 aangemeld en ben dus inmiddels al een behoorlijk verstokte Euroclix-er. Niet vanuit de goedheid van mijn hart, maar vooral omdat ik er al zeker zo’n 3000 euro mee heb verdiend. Natuurlijk ging het niet direct zo hard, maar ik was toen student en kon best wat extra geld gebruiken.

Dat bedrag is natuurlijk niet alleen te danken aan het lezen van mailtjes, ik doe ook een aantal andere dingen via hen. In dit artikel kun je meer lezen over hoe je het maximale uit spaarprogramma’s zoals Euroclix kunt halen.

Saldo-overzicht juli

In juli heb ik in totaal 2531 clix beschikbaar gekregen. In mijn geval is dat ongeveer €41,25. Bij Euroclix krijg je namelijk een steeds betere wisselkoers, naarmate je meer clix verdient. Ik zit op het moment op de koers van 163%. Normaal gesproken zijn je clix als het ware centen, dus 2531 clix zou op het laagste tarief €25,31 zijn. Dankzij het doorsparen zit ik dus bijna op het dubbele!

Van deze clix heb ik slechts 17 clix ontvangen voor het lezen van e-mails. Niet omdat ze niet meer hebben gestuurd, maar omdat ik hopeloos achterloop met m’n mail. Serieus, als ik nu mijn mailbox bekijk, dan zie ik staan: 7.845 berichten, 5.219 ongelezen. Niet fijn. Maar dat is weer een ander verhaal.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Dus waar zit ’t ‘m wel in?

De meeste clix ontvang ik elke maand via mijn vrienden. Oftewel: de mensen die via mij lid zijn geworden van Euroclix. Dat kost hen helemaal niets (of jou, als je je ook aan wilt melden), maar het levert mij wel 10% op van wat zij verdienen. In dit geval waren dat 1417 clix.

Verder verdiende ik:

 • 354 clix met deelname aan website acties
 • 300 clix met het aanbrengen van nieuwe leden (dat zijn er 2)
 • 443 clix met het gebruik van de Euroclix Mastercard (dat zijn de vliegtickets)

Ook wat voor jou?

Zeg je nu: dat is mooi, dat wil ik ook!!, dan help ik je daar natuurlijk graag mee. Als je je aanmeldt via mijn link of via de widget aan de rechterkant, dan krijg je direct een aanmeldbonus van €1,95. Vervolgens kun je zelf gaan sparen. Dat kan via het klikken op de e-mails, maar ook door bijvoorbeeld je aankopen voortaan via Euroclix te doen. Shoppen bij Bol.com kan bijvoorbeeld met clix en hetzelfde geldt voor shoppen bij de Wehkamp. Ik koop er niets extra’s voor, maar ik koop wel alles wat ik toch al online zou kopen via het programma. En als het even kan, betaal ik met mijn Euroclix Mastercard, zodat ik nog meer punten krijg!

En als je eenmaal lid bent, dan kun jij natuurlijk ook mensen uitnodigen en helpen om extra geld te verdienen! Jij verdient dan vervolgens weer 10% van hun inkomsten. En nogmaals; dat kost hen óók niets. Win-win-win, toch?

Ben je na het aanmelden nog niet klaar met extra geld verdienen, dan is dit artikel met 9 manieren om extra geld te verdienen misschien ook nog wel wat leuk leesmateriaal voor je. Ik heb het even een klein beetje bijgewerkt, zodat het weer up to date is!

Hoe vul jij je inkomen het liefst aan?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

23 Comments
  1. Grappig, dat iedereen dat dan weer anders ziet! Ik weet nog wel dat dit soort programma’s geïntroduceerd werden; prachtig vond ik dat. Gewoon geld verdienen van achter je computer. Maar ik kan me ook voorstellen dat dat voor iedereen anders is.

  1. Spaar je dan ook langere tijd op, zodat je een hogere koers hebt? Als je niet van werven houdt, dan hebben ze op zich tegenwoordig gelukkig wel meer mogelijkheden om te sparen, door bijvoorbeeld die Clix Assistent en Lottery Clix. Maar idd, dan gaat het wel minder hard.

 1. Ik doe enquêtes waar ik uitbetaald krijg in bitcoins. Ik zie het als een investering omdat de bitcoin flink is gestegen de afgelopen jaren. Het is een leuk spaarpotje. Euroclix heb ik geprobeerd, maar dat ging mij te langzaam.

   1. Er zijn heel veel bedrijven en ook apps waar je satoshi (fractie van een bitcoin) kunt sparen. Ze zijn niet allemaal even betrouwbaar. Je hebt er wel een wallet (een digitale portemonnee) voor nodig met daaraan gekoppeld je bitcoin adres.
    Zodra ik een leuk bedrag heb gespaard zet ik het om in euro’s. Je kunt het ook voor langere termijn laten staan omdat de voorspellingen zijn dat hij nog weer flink kan gaan stijgen. Via deze links kun je je aanmelden en verdien ik ook weer extra 🙂
    http://bitfun.co/?ref=CA1BF4E39681
    http://moonbit.co.in/?ref=27b48ae3267c
    http://bonusbitcoin.co/?ref=A4B2ABDAB464

 2. Ik heb een euro clix account, maar ik doe er niets mee in de praktijk. Ik koop weinig online en heb in de gevallen dat ik het wel doen, al eens meegemaakt dat een kortingscode die ik “rechtstreeks” bij een webwinkel had, niet geldig was via euroclix. Ik ga me vermoedelijk afmelden., want hoe minder reclame emails in mijn inbox, hoe lekkerder en ontspannener ik me voel.
  Daarnaast zit in twee online panels, eentje van het Meertens instituut en een van de provincie. Die vind ik inhoudelijk het meest interessant en daarom wil ik graag meedoen ook al krijg ik voor de ene niks en voor de andere bijna niks.

  Qua geld: Ik ben ruim een jaar geleden een halve dag meer gaan werken, daar is mijn inkomen hoger van geworden (duh) en ook mijn pensioenopbouw.

 3. Lekker zeg zo verdienen aan je referrals. Ik heb 48clix per maand door mijn vrienden. Moet ook maar weer eens werven.

  Nu ik weer actief aan onderzoeken doe komt er bij mij 25€ per maand vrij en die laat ik dan ook uitbetalen wat ik steek in beleggingen.

  1. Dat is een mooi bedrag! De onderzoeken doe ik de laatste tijd iets minder, omdat ik daar wat minder tijd voor heb. De referrals zijn natuurlijk wel in 13 jaar opgebouwd, het is (helaas!) niet zo dat er elke maand weer 10 bij komen 😉 Maar het is wel fijn, volgens mij is Euroclix ook het enige programma dat het op die manier doet. Slim van ze.

 4. Ik denk dat het alleen maar goed werkt als je inderdaad ook kunt werven via je blog. Als je het alleen van het klikken op mails moet hebben, zet het geen zoden aan de dijk. Ik ben er dus gestopt. Ik vul wel voor drie bureau’s enquetes in. Dat gaat ook niet snel, zeker als je ouder wordt, ik ben 53, ben je blijkbaar toch een minder interessante doelgroep. Ik heb af en toe een blokker bon en bij de andere, cadeaubonnen die ik dan weer omzet in diervoeding. Ik vind invullen van enquetes wel leuk en dom klikken niet. Het kost ook veel teveel tijd om rendabel te zijn.

 5. Betrouwbare Euroclix. Na de WW periode, waarin iedere extra bijverdienste, die niet vooraf gemeld werd. Apart gemeld moest worden aan UWV, ga ik eind dit jaar laten uitbetalen. In deze periode heb ik geen reclame gemaakt voor Euroclix.

 6. Ik spaar ook al jaren clixs en heb er inderdaad al aardig mee “verdient”
  Alleen als ik jou overzicht zie denk ik : hoe krijgt die het voor elkaar zoveel mensen zich via jou account aan te laten melden.
  Mij lukt dat niet, misschien ook wel omdat ik er de laatste jaren weinig reclame voor maak. Maar zeker de eerste maanden heb ik er heel veel reclame voor gemaakt.
  Nou ja, ik ben tevreden met de opbrengst 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.