Kringloopwinkel!

Vandaag zijn we eens naar een kringloopwinkel in de buurt geweest. Het was niet echt een heel grote en het aanbod was ook niet spectaculair, maar het was wel heel leuk om er eens rond te kijken. Toch één dingetje gekocht: een stoof voor €2. Die wil ik graag een beetje opknappen en kijken of hij me helpt om de No Heat Challenge een beetje te doorstaan 😉 Ik weet alleen nog niet precies hoe zo’n ding werkt; volgens Wikipedia iets met kooltjes. Nou ja, eerst maar eens opknappen. Ik heb overigens wel met mezelf afgesproken dat hij weer weg gaat als ik er over een maand nog niets mee heb gedaan!

Hebben jullie leuke kringloopwinkels in de buurt en/of nog tips over hoe je leuke koopjes scoort in zo’n winkel?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.