Doelen voor november

De maand is nog maar net begonnen, dus ik vind dat het nog wel even kan: doelen stellen. Nu is het best lastig om die zowel realiseerbaar als uitdagend te maken, maar ik ga toch mijn best doen. Mijn doelen voor deze maand zijn:

1) Elke dag bewegen
Dit is een lastige, ik twijfelde nog tussen bijvoorbeeld 3x in de week, maar elke dag is makkelijker te onthouden. Ik geef mezelf wel een kleine vrijheid: het bewegen hoeft niet lang te zijn, zolang het maar extra is. Inhalen mag wel, maar dat moet geen gewoonte worden.

2) €1000 sparen voor de vakantie
Dat is een lastige, maar met Marktplaats + zuinig aan doen + creatief boekhouden moet dat te doen zijn.

3) Werkdeadlines op tijd af
Dit geldt voor het einde van de maand: normaal gesproken heb ik dan nog wel een week of wat nodig om alles af te ronden. Nu niet, uiterlijk eind november kan alles gefactureerd worden. Hoop ik.

4) Verbouwingsklus af
Ik heb wat in mijn hoofd, maar om te voorkomen dat ik mezelf teveel op de hals haal, zeg ik dat even niet hardop. Het is in ieder geval iets dat best wat tijd kost, maar dat uiteindelijk ook voor een erg mooi resultaat gaat zorgen!

Hebben jullie nog doelen gesteld voor deze maand?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. In ieder geval de badkamer af. Maar dat gaat wel lukken. De lamellen op de slaapkamer moeten opgehangen en ik wil de kledingkasten op de slaapkamer uitzoeken. Als ik dat gedaan heb, ben ik al heel blij.

    Liefs Frederique

  2. Waar ga je heen op vakantie? Leuk doel om voor te sparen altijd zulke dingen!

    Heb geen doelen, maar heb wel besloten dat het weer even tijd is voor hand op den knip…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.