Beste wensen!

Nu we toch bijna aan het einde van het jaar zitten en mijn berichtjes straks vanwege de vakantie toch wat onregelmatiger zullen zijn, wil ik toch iedereen vast geweldig fijne feestdagen en een heel goed nieuw jaar wensen! Ik vind het echt ontzettend leuk dat jullie elke keer weer de tijd en moeite nemen om mijn blogjes te lezen en erop te reageren, heel erg bedankt daarvoor!

Ik heb inmiddels het gevoel dat 2011 echt helemaal mijn jaar gaat worden, dus ik hoop in de vakantie mooi de tijd te hebben om doelen op te stellen en ook te kijken hoe ik die het beste kan realiseren. Heb er nu al zin in. Natuurlijk houd ik jullie daar ook weer van op de hoogte. Ik hoop dat jullie ook allemaal in 2011 weer lekker doorbloggen, zodat ik ook wat leuks te lezen heb 😉

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. de maatschappij gaat naar de knoppen van dit soort mensen die uitsluitend geld en uitkeringen halen uit het systeem en niks teruggeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.