Productieve dag?

Gisteren had ik een paar afspraken, waardoor ik niet veel anders heb kunnen doen dan werken, huishoudelijke dingetjes en sporten. Vandaag heb ik de dag helemaal voor mezelf. Ik moet natuurlijk wel aan het werk, maar hoef verder niet per se de deur uit.

Daarom wil ik vandaag weer verder met klussen. Ik moet nog het een en ander in de grondverf zetten en daar kan ik het beste vandaag mee beginnen. Het moeten een paar lagen worden, omdat het mdf. Ik kan daar ook wel speciale mdf grondverf voor kopen, maar die is best duur en ik heb nog gewone grondverf. Volgens mij is een laagje extra daarvan dan voordeliger. Misschien niet helemaal de perfecte invulling van Internationale Vrouwendag, maar dat is nu toch nog niet echt het hoogtepunt van mijn jaar. Daarnaast wil ik – als het weer het toelaat – nog even een klein rondje skeeleren, om weer in te komen. Alleen vind ik er niet zoveel aan, maar aangezien ik hier toch niemand ken, zit er niets anders op dan alleen te gaan of helemaal niet meer buiten te komen 😉

Hebben jullie nog bijzondere plannen voor vandaag?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. gefeliciteerd met de internationale vrouwendag. Ik heb het hier gisteren al gevierd met de andere gepensioneerde vrouwen uit het dorp. Leuk en lekker bij elkaar zijn met wat eten en drinken en na afloop voor iedereen een kadootje. Ook kreeg ik van m,n man en huisgenoten mooie kado,s . Hier wordt het nog echt gevierd.En inderdaad het werk gaat ook gewoon door, ik ga zo eerst een paar broden bakken Gr. Cisca, Servie

  2. I've gone out every single day and night for about 2 weeks

    It was a lot of fun but it sapped all my energy. Now all I want to do is stay in, relax, organize my stuff, watch videos, catch up on blogs, comment and sleep 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.