Shampoo testen!

Mijn kelder staat nog helemaal vol met shampoo. De kans dat ik in de komende twintig jaar nieuwe shampoo moet kopen, is héél, héél klein. Toch zou ik best wel even wat anders willen proberen, want mijn haar lijkt de laatste tijd erg droog. Nu werd ik heel toevallig gisteren uitgenodigd voor een nieuwe Buzzer-actie: ik mag een super vochtinbrengende shampoo gaan testen 🙂 Of hij echt super vochtinbrengend is, is natuurlijk even de vraag, maar een gratis test laat ik toch niet aan me voorbij gaan. Voor wie Buzzer niet kent: het is een soort consumentenpanel, waarbij een product getest wordt door verschillende gebruikers, die er vervolgens hun mening over geven. Niet alleen richting de fabrikant, maar ook bijvoorbeeld op internet. Is het een goed product, dan is dit onbetaalbare reclame. Is het een slecht product, sja…

Kennen jullie Buzzer al en doen jullie wel eens mee met acties?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

8 Comments
  1. Ik heb ervan gehoord door iemand die mijn vriend kent van de voedselbank, en die in mij een mede-vrekker herkende 😉 (moet je in sommige situaties ook wel zijn natuurlijk). Als ik heel eerlijk ben, ik ben nu al een paar maanden ingeschreven, maar het loopt bij mij nog niet echt storm met onderzoeken – anders gezegd, ik heb met nog geen een mee kunnen doen!

  2. Ik kende het niet, maar ik doe dan ook niet mee met zulke acties. Vaak zijn ze toch maar uit op je naam- en adresgegevens. Ik hoef niet in nog meer databases te staan. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.