Lekker aan de klus

Gisteren is het goed gelukt om twee punten van de lijst af te kunnen strepen en vandaag zijn we samen even lekker bezig geweest. De lijst wordt korter! Ik moet wel zeggen dat ik – toen ik vandaag eenmaal bezig was – eigenlijk al vrij snel niet zoveel zin meer had. Omdat we met een paar dingen tot morgen ( = hulp) moeten wachten, kon ik eigenlijk bijna niets meer helemaal zelf af maken en dat is dan toch net wat minder leuk. Maar goed, dit is weer gedaan!

Vanavond ga ik lekker een taart bakken; heb ik zin in. Ik zat zelf te denken aan een kwarktaart, maar mijn taartenmenu is ook redelijk beperkt. Heeft iemand van jullie nog goede, makkelijke recepten voor een lekkere, frisse taart?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment
  1. Balen dat je niet verder kon met klussen. Morgen komt er weer schot in moet je maar denken!

    Met een fris taart idee heb ik geen ervaring. Ik ben nog niet veel verder gekomen dan appeltaarten bakken. Maar een kwarktaart lijkt me erg lekker.
    groetjes Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.