Spannende (bespaar)week

De laatste tijd zijn we, zoals jullie inmiddels weten, weer erg deuk aan het verbouwen. Deze week wordt – voor mijn idee – een heel spannende: deze week moeten er verschillende klussen gebeuren die wee zelf kunnen doen. Als dit lukt, kunnen we de timmerman weer echt timmerwerk laten doen en besparen we (in geld) tenminste 1 van zijn werdagen en denk ik dat we zelfs een week voor kunnen gaan lopen op schema. Lukt het niet, dan kost het in ieder geval extra geld en tijd. Ik heb inmiddels een to-do lijst gemaakt en het is nogal uitdagend. Het wordt echt alle hens aan dek en ik zal af en toe wel even wat motiverende dingen moeten lezen om door te kunnen zetten, dus ondanks de drukte zal ik in ieder geval wel lekker blogjes blijven lezen. Andere tips voor zware momenten zijn van harte welkom!!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

8 Comments
  1. Spannend, het zou mooi zijn als jullie het zelf kunnen doen. Het bespaart idd tijd en geld uit. En na afloop kun je trots op jezelf zijn! Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen, succes komende week!

  2. Ik hoop in ieder geval voor jullie (en voor mezelf…) dat het mooi lente-weer blijft. Dan kun je af en toe buiten wat nieuwe (zonne)energie opdoen! Succes met alles!

  3. Heel veel succes komende week. Ik zal aan je denken. Ik begin aan de kamer. Het laatste project van de beneden verdieping.

    Het scheelt enorm als je het zelf kunt doen.

    Liefs Frederique

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.