Even helemaal niks

Afgelopen week was behoorlijk druk: naast het gewone werk, moest er ook veel kluswerk gedaan woen. Dat is gelukt, maar ook komende week moet er weer veel gebeuren. Daarom heb ik besloten om vandaag even helemaal niets te doen. Geen werk, geen klussen, zelfs geen vaat. Concreet hang ik dus al de hele dag op de bank voor de tv. Misschien niet de ideale dag, maar wel even heeeeeel erg lekker. Dat betekent wel dat ik dus morgen (en de rest van de week) flink aan de bak mag. Wekkertje vroeg en flink doorgaan. Rdeden genoeg om nu dus nog even te genieten van mijn luie zondag…

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan dit weekend? En lijkt zo’n dagje helemaal niets jullie leuk, of juist helemaal niet?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. Vandaag genoten van het prachtige weer en een beetje in de tuin gerommeld. Ik hoop dat jij ook genoten hebt van een vrije dag. Succes met het klussen voor komende week.
    groetjes Petra

  2. Wat goed,dat je jezelf zo'n dag gunt. Dan kun je er weer tegenaan.Toen ik nog werkte,was een echte vrije dag,als ik in de ochtend al zat te lezen. groeten Izerina

  3. Ik weet niet of een dag écht helemaal niets doen iets voor mij zou zijn. 'k Zou vreselijk de kriebels krijgen. Maar een beetje trager dan anders, dat lukt me wel hoor. Kettinkje maken en een paar kleine noodzakelijke klusjes doen, dat is mij van tijd tot tijd hélemaal niet vreemd!

  4. Ik kan nooit zo goed ineens niets meer doen tijdens een heel drukke periode. Maar omdat de geest wel ontspanning nodig heeft ga ik wel afleiding zoeken. Vandaag was het heerlijk weer en hebben we een lange wandeling gemaakt. Er even uitgaan werkt voor mij goed, als het weer het toelaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.