Uitspatting!

Het past niet helemaal in het consuminderplaatje, maar ik heb er goed over nagedacht en vond het het geld waard: ik heb een abonnement genomen op het tijdschrift Real Simple. In de VS had ik al eens een exemplaar gekocht en het beviel me er goed. Het gaat vooral om eenvoudig leven, maar niet ‘arm’. Er staan tips in om geld te besparen, maar vooral om je geld niet over de balk te smijten. Als je het uitgeeft, dan heeft het een doel en als het zijn doel dient, heb jij je doel in principe ook bereikt. Daarnaast staat het vol met leuke tips, verhalen en tools om je leven makkelijker te maken.

Omdat het een Engels blad is dat in NL niet uitgegeven wordt, was het abonnement aardig aan de prijs; €65 voor een jaar (het is een maandblad), terwijl je in Amerika een abonnement zou kunnen nemen voor +- $20. Ik heb wel aangegeven dat het een cadeauabonnement is, zodat het na een jaar automatisch stopt. Mocht ik dan willen verlengen, dan kan dat, maar dan hoef ik tenminste niet op te letten dat ik op tijd opzeg.

Kennen jullie Real Simple en zijn er tijdschriften waar jullie echt zo gek op zijn, dat ze toch altijd weer in de krantenbak verschijnen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. Heb net een proefje van 3 maanden gekregen – en de laatste drie zijn nog ongeopend en ongelezen in het rek … dus nee, hier niet … al is de verleiding soms nog zo groot 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.