Puntjes op de ‘i’: deurbeslag

De hele verbouwing is nog lang niet klaar, maar de belangrijkste dingen bijna wel. Dat betekent dat het weer tijd is om puntjes op de ‘i’ te zetten en op zoek te gaan naar afwerkdingetjes. Mijn eerste klus is het scoren van deurbeslag. Ik wil graag iets moois (je koopt het immers maar één keer, maar je gebruikt het wel dagelijks), maar het moet ook een beetje betaalbaar zijn. We hebben namelijk een deur of 8 die ermee voorzien moeten worden. We hebben de oude loopsloten al hergebruikt, wat een besparing van zo’n €120 op heeft geleverd. Het beslag dat op de oude deuren zat willen we niet hergebruiken; dat is van slechte kwaliteit (kapotte schroefjes, waardoor je steeds met een handgreep in je handen staat), op elke deur bijna verschillend en past totaal niet bij de deuren zoals wij ze nu hebben. Op zoek naar wat nieuws dus.

Ik ben er nog niet helemaal uit, het liefst heb ik iets in een wat ouderwetse stijl, b.v. met zo’n witte porseleinen ’ton’, maar de varianten die ik daar tot nu toe van heb gezien spreken me niet echt aan. Ik zoek eigenlijk een beetje zoiets als hieronder, maar dan wat minder druk. Hier zitten zoveel franjes aan, dat het mij wat te prominent aanwezig is.

Wie heeft nog handige tips voor (online) shops waar je mooi deurbeslag kunt krijgen, het liefst ook met bijpassende rozetten, toilet/douche-sluitingen, enzovoorts?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.