Vandaag ben ik dankbaar, omdat…

Vandaag ben ik dankbaar omdat:

– het zonnetje schijnt
– er een tuinklus op het programma staat die een wereld van verschil gaat maken met nu
– ik gisteren voor €71 via MP heb verkocht (mits iedereen ook komt/betaalt)
– ik een grote werkklus bijna af heb
– het steeds leger wordt in huis
– we het zo goed hebben in vergelijking met veel andere mensen
– de lente en zomer er nu echt aan komen
– de vogeltjes zo lekker fluiten en steeds voor het keukenraam gaan badderen
– het zo goed gaat met gezond eten en (water) drinken

Waar ben jij vandaag dankbaar voor?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

14 Comments
 1. Ik ben dankbaar dat ik vanmorgen uitgerust en gezond wakker werd.
  Dat de zon weer schijnt.
  Dat ik voor het grootste deel van de dag zelf mag bepalen wat ik ga doen.
  Dat ik vandaag weer mag hardlopen (en nu al weten dat ik gefrustreerd terug kom omdat mijn conditite nog onvoldoende is).
  Dat ik nu (8.30 uur al weer naar de liedjes van Ernst, Bobbie en de rest mag luisteren met onze kleine smurf. (of je nu wil of niet: je wordt er vrolijk van)

  Groeten, WG

 2. Ik ben dankbaar voor de hond die me uit bed heeft getrommeld vanochtend, voordat ik weer in slaap zou vallen en halverwege de ochtend nog vermoeider zou wakker worden. Thanks Moetskie!

 3. Vandaag ben ik dankbaar voor:
  – vriendlief die stukken later wegging en ik dus de auto kon pakken om zoonlief naar school te brengen en gelijk even alle grote boodschappen te doen (in de stromende regen)
  – dat het zonnetje hier nu wel terug gekomen is en mijn woonkamer verwarmd en mijn groenten laat groeien.
  – voor alle 120 vilten vierkantjes die ik knipte vandaag, ter voorbereiding van mijn te maken Elmer olifant.

 4. Vandaag ben ik dankbaar voor: dit blog, omdat ik daardoor weer besef dat ik veel heb om dankbaar voor te zijn. 'k Voelde me namelijk niet zo lekker, moe, down. Maar nu is het weer een stuk beter! Dankjewel!

 5. Het zo lekker licht is buiten, dat ik weer heerlijk heb gescooterd, aqua robics heb gedaan, met zijn drieen gekletst. Dat ik een beter begin heb gemaakt met grenzen stellen, een blogje in de lunchpauze.

 6. Ik ben dankbaar dat…
  Dat ik een heel erg lief vriendje heb. Dat ik een gezellige familie + leuke schoonouders heb. Dat ik superlieve, gezellige vriendinnen heb, waar ik vreselijk mee kan lachen, maar die er ook zijn als het minder gaat. Dat ik een mooi eigen huisje (nou ja, kamer) heb, die ik helemaal zelf kan betalen. Dat de zon scheen vandaag. Dat het al zo lang licht is. Dat ik gezond ben. En dat ik heel goed op dreef ben met gezond eten, veel water drinken en regelmatig sporten en daardoor al 2 cm. taille-omtrek ben kwijt geraakt (in 2 weken 😀 ). Dat ik twee van die briljante huisdieren heb, die me altijd laten lachen. Dat ik een leuke studie kan doen (en ik ben nog heeeel erg veel dankbaarder als ik daar een baan in kan vinden).
  En nog veel meer, waar ik nu zo snel eventjes niet op kom.

 7. Ik ben dankbaar voor mijn twee liefste kinderen, waar ik zielsveel van hou, voor samen met mijn vriend op de bank naar spannende tvseries kijken, voor grapjes die niemand snapt behalve wij, voor het heerlijke gevoel als ik in de auto zit met het zonnetje op mijn gezicht en Muse uit de speakers knalt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.