Een klein beetje beroemd

Joehoe, ik ben een klein beetje beroemd! Het is altijd leuk als mensen je blog lezen en er eventueel op reageren, maar het is natuurlijk helemaal leuk als iemand het ook nog leuk genoeg vindt om je blog te delen met dik duizend andere mensen 🙂 Valhalla wees me erop dat dat het geval was: mijn recensie van het boek Vrolijk Besparen werd namelijk getweet door de schrijfster van het boek: Marieke Henselmans zelf 🙂 En dan staat er ook nog een vermelding in het blog van 23 april! (En nee, ik ben niet Marieke Henselmans, het ‘mijn blog’ is waarschijnlijk een tikfoutje.

Toch weer een leuke opsteker, of niet?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

14 Comments
 1. Ze kan nog wat van je leren 😀
  *vraagt handtekening voordat LLMM arrogant wordt en d'r oude lezers niet meer kent*

 2. Wat leuk!
  ook een goed teken dat andere mensen c.q bloggers je blog als inspiratie zien!
  overigens heb ik zelf al heel wat tips van je blog afgehaald. BEDANKT!!

 3. Fantastisch! Eeuwige roem, maar zal ik je wat vertellen: ik ken jouw blog wel, maar ik wist niet dat Marieke zelf ook een blog bijhield!! Haha, jij bent mijn goeroe (sorry Marieke).

 4. Nou, dat is zeker een leuke opsteker. Hartstikke leuk. Zo zie je maar, dat je niet voor niets schrijft. Het wordt meer gelezen dan je denkt…
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.