2014: een nieuw begin

Een nieuw jaar is voor mij echt altijd weer een nieuw begin. Ik ben sowieso al erg van de nieuwe beginnen, want daar heb ik niet eens een 1 januari/maandag/morgen voor nodig; als je het beter wilt doen, kun je daar elke dag mee beginnen. Maar 1 januari is altijd wel extra mooi, omdat het dan ook echt een nieuw jaar is.

Wat 2014 me gaat brengen, weet ik nog niet. Hopelijk veel goeds. Ik ben er inmiddels wel achter dat je daar zelf ook een behoorlijk grote rol in kunt spelen. Als alles je overkomt, dan moet je maar zien wat je krijgt. Als je een actieve rol gaat spelen, dan blijk je misschien wel veel meer invloed te hebben dan je aanvankelijk dacht. Ik heb er in ieder geval wel zin in. Net als elk nieuw jaar. Ik heb een mooi lijstje met doelen opgeschreven, ik heb een mooi lijstje in m’n hoofd; ik ben er klaar voor.

Tenminste, tot de eerste dikke vrieskoubui, want zo enthousiast als ik aan het nieuwe jaar begin, zo chagrijnig kan ik worden van die -20 temperaturen die meestal de maand daarna volgen. Maar dat is voor straks. De Rabobank had ook nog een cadeautje voor me: ik hoef in januari heul geen hypotheek te betalen. Die besloten het bedrag vandaag vast van de rekening te plukken.

Maar dat mag de pret niet drukken; ik ga ervoor in 2014. Een hele fijne jaarwisseling toegewenst en tot volgend jaar 😀

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.