En dan is het zover: 2014

Er naar uitkijken is één ding, maar als het daadwerkelijk zo ver is en je staat op voor een prachtige maar steenkoude dag, dan komt 1 januari wel even binnen. Dus: kachel lekker aan, even goed opruimen, frisse neus halen, tijdens kantoortijden zoveel mogelijk werk verzetten en dan ’s avonds lekker rustig. Ook direct nog even een pakketje klaarmaken met iets dat verkocht is, dan is dat straks ook weer de deur uit.

Vanmorgen vond ik in mijn mail het al even verwachte berichtje van Euroclix; mijn saldo was de 20.000 clix overstegen. Ik heb toch maar besloten voor een uitbetaling te gaan. Niet omdat ik denk dat Euroclix op de fles gaat, maar gewoon omdat ik het geld op dit moment liever op mijn rekening heb. Door de feestdagen zou het wat langer duren, maar over het algemeen heb ik het meestal al binnen een week ofzo op mijn rekening, dus dat komt prima uit.

Verder niet zoveel plannen voor vandaag, rustig aan doen, genieten en mijn tijd zo slim mogelijk gebruiken lijkt me al uitdaging genoeg. Daarnaast wordt de rest van de week ook nog behoorlijk druk, dus ik geniet mooi even van de rustpuntjes die ik voor mezelf inbouw. Natuurlijk wel terwijl ik elke keer weer wat stapjes de goede kant op zet, want als er iets is dat ik inmiddels wel weet, is het dat veel kleintjes (op allerlei manieren!) ook een grote maken.

Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad en voelt vandaag echt als een nieuwe start?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. Ja, het voelt zeker als een nieuwe start, nieuw jaar, nieuwe kansen! Alleen is het geen steenkoude dag vandaag toch? De winter blijft erg zacht, ik vraag me af wanneer die nou eens echt gaat komen.. Maak er een mooi jaar van! Al is 2013 voor jou niet het gemakkelijkst geweest, ik wens je alle goeds voor 2014.

  2. hallo? allereerst een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toegewenst. Ik heb je gevonden via de blog van mijn dochter Mirjam en vond het leuk om te lezen. Ik heb ook een blog en heb er een stukje op gezet. Misschien wil je kijken en mij een berichtje terug sturen, dat zou ik leuk vinden. Wij zijn pas verhuist naar Hillegom en hebben het best naar onze zin. Ik ga je nu ook volgen hoor. Fijne avond en groetjes van Riet.

  3. Wij hebben zeker een fijne jaarwisseling gehad, niks bijzonders gewoon gezellig samen zijn. Voor mij voelt vandaag niet als een nieuw jaar, maar 'gewoon' als een nieuwe dag. Ik zie elke dag als een nieuwe start, een nieuw moment om te leren, ontdekken en te doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.