De Bestgelezen Blogs van 2011!

Wat past er beter op zo’n laatste dag van het jaar dan de best gelezen blogs van dit jaar? Ik heb de statistiekjes er even bijgepakt. Tot nu toe blijft het record nog in 2010 staan; het blogje ‘Vreemdste manieren om geld te besparen‘ werd tot nu toe het allerbeste gelezen.

Voor 2011 waren dit de toppers:

5 tips om te besparen op het kleinste kamertje
Een blogje over hoe je geld kunt besparen in, op en om het toilet.

Zelf een vochtvreter maken
Waarom zo’n doos voor 10 euro kopen, als je ook zelf een vochtvreter kunt maken?

Met de billen bloot
Het heeft me een jaar gekost, maar dit jaar durfde ik eindelijk met de billen bloot over de hypotheek.

Zijn er nu echt zo weinig zuinige mensen?
Dat vroeg ik me, zeker in de aanloop naar de feestdagen, bijna dagelijks af.

Sla jij in voor een Worst Case Scenario?
Als we de berichten moeten geloven, staat ons een rampjaar te wachten. Voor mij reden genoeg om in ieder geval een goede basisvoorraad aan te leggen.

Ook maakte ik dit jaar een aantal pagina’s aan, waarop ik iets meer over mezelf vertelde. Sommige dingen waren niet zo moeilijk te delen, voor andere dingen moest ik wel even een drempel over. Maar als ik zie dat die pagina’s (Hypotheek en Over LLMM) soms nog vaker gelezen worden dan de blogjes, en ik voor mezelf ook eerlijk moet zeggen dat ik het leuk vind om andere bloggers wat beter te leren kennen, dan heb ik daar volgens mij wel goed aan gedaan.

Dan is het ineens 31 december 2011
De laatste dag van het jaar wordt onverwachts toch nog druk; er moet een klusklus af, we hebben een verjaardag, er moeten nog oliebollen (en als het aan mij ligt ook appelflappen) gebakken worden en ik wil ook nog wat laatste boodschapjes (melk, eieren) in huis halen.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie lieve, opbouwende, motiverende, stimulerende, soms kritische, maar volgens mij altijd goed bedoelde reacties op dit blog. Hopelijk zijn jullie er volgend jaar ( = vanaf morgen 🙂 ) ook allemaal weer bij, bijvoorbeeld om de vorderingen rondom het project 52 doelen voor 2012 te volgen. (Wie zijn eigen doelenlijstje hier ook nog bij wil hebben, hoeft alleen maar even een linkje door te sturen/achter te laten)

Dan blijft er voor vandaag even niets anders over dan de allerbeste wensen: Een goede jaarwisseling en een heel goed 2012 toegewenst!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

11 Comments
  1. Mijn doelen staan er!

    Ik lees altijd bij je, reageer niet zo veel, maar ik wil je toch even laten weten dat ik zoveel herken in je verhalen en dilemma's. Ik zou vaak hetzelfde kunnen schrijven!

    Voor nu wens ik je heel veel behaald doelen in 2012, maar vooral vrede en rust met jezelf en je eigen gewoontes!

    Liefs
    Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.