Valentijnsdag: wat zal ik doen…

Het is weer bijna zo ver: Valentijnsdag! Het ene jaar gaat het compleet langs me heen, het andere jaar – zoals nu – lijkt er wel zoveel aan gedaan te worden op de radio, dat het juist weer niet ongemerkt voorbij kán gaan. En hoewel ik niet speciaal wat heb met de commercie van dat soort dagen, heb ik toch altijd wel een klein beetje een zwak voor Valentijnsdag. Wel kaartje sturen, geen kaartje sturen, wel een kaartje in de bus, geen kaartje in de bus… Hoewel de lading niet meer zo ‘zwaar’ is als bijvoorbeeld op de basisschool of middelbare school, betrap ik mezelf er af en toe tóch op dat het even door mijn hoofd schiet.

Maar goed, zoals de meeste dingen komen ideeën hiervoor bij mij ook altijd meer ‘in the spur of the moment’ en wat dat betreft is het nu nog vroeg. Ik zag nog wel een leuke actie van PostNL: als je een kaartje ‘frankeert’ met een lippenstiftkus, dan wordt hij gratis bezorgd. Ik zou dan wel eerst even oefenen, want meestal ziet zo’n lippenstiftkus er op papier toch niet echt zo uit als in de film. Of je moet meer horrorfilms kijken, dan misschien wel. Maar de gedachte is leuk 🙂

Ga jij dit jaar iets aan Valentijnsdag doen? En verwacht je wat of hoop je ergens op?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. Sander en ik doen dit jaar niks aan valentijnsdag. Ik had wel een heel leuke toepasselijke kaart gezien maar uiteindelijk besloten om die gewoon aan Sander te laten zien zo van: kijk, die zou ik hebben gestuurd als we eraan deden… En hij keek echt zo van: huh? Waarom?? Dus hij vatte de clou niet eens 😉

  2. Ik doe er nooit iets mee maar deze actie is te leuk om te laten schieten. NIet naar mijn man (daar verzin ik op een ander moment iets anders voor) maar er ligt een stapel kaartjes klaar voor vriendinnen, lieve familieleden en bloggers.
    groet, Christel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.