Maandag: weer een nieuw begin :)

Grappig om te zien dat ik niet de enige ben met het ‘probleem’ dat ik gisteren beschreef. Dat geeft de burger moed 🙂 Uiteindelijk heeft het schrijven van het blogje me gisteren toch nog even het laatste zetje gegeven om wél wat te gaan doen. Ik ben met een vriendin een flink stuk gaan wandelen, zodat ik toch wat gezonds deed, heb nog een paar dingen op Marktplaats gezet en een klein beetje gewerkt en verder alsnog ‘niets’ gedaan, als in: makkelijk gegeten en Netflix gekeken. Maar al met al had ik het gevoel dat het wat meer in balans was dan wanneer ik alleen ‘niks’ gedaan had.

Vandaag is het weer maandag en heb ik geen enkel excuus om niet gewoon een behoorlijk productieve dag te hebben. Het is schitterend weer, ik heb best een aantal dingen te doen (wat overigens wel een uitdaging is, want het is niet genoeg om per se elke minuut te moeten gebruiken, maar voor m’n rust én nu eindelijk eens orde op zaken stellen zou het wel beter zijn als ik tenminste 80% van de dag effectief bezig ben, zeker omdat ik vanavond sowieso niets kan doen.

Dus: met mijn ontbijt weer achter de kiezen, de was in de trommel (ik weet het, geen nachtstroom, maar hopelijk kan ik het wel mooi buiten hangen) en in ieder geval in mijn hoofd wat ik moet doen ga ik weer lekker aan de gang. Niet ‘hopen op’, maar ‘gewoon doen’. Ik moet echt weer eens terug naar mijn kantoor/werkomgeving en daar wat inspirerende dingen ophangen…

Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Een lekker actief nieuw begin, of gebruiken jullie de maandag liever om een beetje op te starten?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment
  1. Alles draait inderdaad om een balans vinden, dat proberen we ons hele leven. En zo te lezen werk ook jij daar hard aan. En daardoor BEN je ook al meer in balans, je doet het gewoonweg. Je laat de inspiratie van anderen toe in je eigen leven en geeft jezelf daarmee een positieve impuls. Ik vind dat je heel goed bezig bent!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.