Wat me deze maand bezighoudt

wat me deze maand bezighoudt

Werd vervolgd dus 😉 Ik ga niet stoppen en ik ga ook niet schrijven over wat ik niet boeiend vind. Dus schrijf ik vandaag over wat me deze maand bezighoudt. Een beetje in de stijl van de mails van Tim Ferriss, omdat ik anders waarschijnlijk 3 kilometer schrijf waar geen touw meer aan vast te knopen is.

Ik doe

Momenteel vooral veel voor het nieuwe online programma dat ik heb gemaakt, Master Your Money XL. Ik was al een tijdje aan het broeden op iets waarin zowel ruimte was voor praktische geldzaken als een stukje spiritualiteit, energie, money mindset, etc. En ineens was het er. Nou ja, niet helemaal ineens. Ik ben eind april van start gegaan met een superleuke pilotgroep en doe nu elke donderdagavond een live Q&A.

Daarnaast maak ik zelf steeds een module vooruit, zodat ik die een beetje kan aanpassen op de flow van de groep. Dat heb ik geleerd van de start van de Money Mind Academy: toen stond het er ineens. Zonder dat ik daarin een soort feedbackproces had opgenomen. Aangezien ik nu maar twee volle werkdagen per week heb, is dat best een beetje aanpoten.

Ik leer

Veel. Ik heb dus net de coachingsopleiding rondom innerlijke geldtypen afgerond en oefen daar veel mee. Daarnaast volg ik een training op het gebied van manifesteren, nieuwetijdskinderen en doorloop ik de Transformatieschool. Dat is een training die beschikbaar werd gesteld in een coachingstraject waar ik in zit. Daar ben ik pas net mee begonnen, maar het klinkt nu al interessant. Communicatie, opstellingen, regressietherapie, vorige levens. Oké, ik weet niet wat ik daar allemaal wel of niet van geloof, maar ik hoor er graag meer van.

Oh, en ik leer dus ook over Human Design, dat van mezelf, maar ook dat van m’n man en dochter. En ik heb subsidie aangevraagd en toegewezen gekregen om zelf een reader-opleiding op dit vlak te volgen.

Ik plan hier trouwens echt bewust momenten voor in, zodat ik ook daadwerkelijk door een training heen loop, in plaats van me alleen op te geven en vervolgens me te verbazen over dat het toch niets doet ?

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Ik laat me inspireren door

Annemarie van Gaal, natuurlijk. Ik zit nog steeds met veel plezier in haar mastermind. En vanaf komende week schuif ik ook aan bij Marlies Dekkers. Niet om meer te leren over lingerie, maar over branding.

Daarnaast merk ik dat ik ook veel tips opvolg van Kathrina Zenkina, bij wie ik dus momenteel de Manifestation Babe Academy volg.

Ik lees

Getting everything you can out of all you’ve got van Jay Abraham. Die heb ik al zo’n 2 jaar in de kast staan en kwam weer onder mijn aandacht tijdens de Business Mastery van Tony Robbins. Ik probeer elke week een paar pagina’s te lezen. Waarom niet meer? Nou… het is wel boeiend, maar ik vind het papier niet zo fijn en de letters ook niet. Dat demotiveert een beetje.

Ik droom

Van het moment dat we gewoon weer veilig en ‘normaal’ naar de stad kunnen. Lekker rondstruinen. Ik heb namelijk al maanden een money mindset-experiment dat ik graag wil uitvoeren.

Ik geniet

Van onze superschattige, lieve dochter. Die het heel goed doet, keihard groeit en bijna altijd vrolijk is. En van het feit dat ik steeds wat meer in dit nieuwe ritme kom.
Van de dagen op kantoor, waarop ik even full focus met m’n andere passie bezig kan zijn: geld verdienen met creatief bezig zijn en nieuwe dingen leren en doen.
Van de lente. Als daar in ieder geval niet weer heel veel regenwolken voor zitten.
Van de superleuke reacties op de pilotronde van mijn training. Ik wéét dat hij goed is, maar toch sta ik weer verbaasd van hoeveel effect het op de deelnemers heeft. Het is zo makkelijk om lekker blind te zijn voor wat je zelf te brengen hebt 😉

Ik overweeg

Mijn nieuw bijgeplaatste geheugen in mijn iMac weer te verwijderen, want hij herstart nu te pas en te onpas en dat is best irritant.

Ik stop

Waarschijnlijk met SamenGezond. Sinds de nieuwe update vind ik er geen bal meer aan. Meer verplichtingen (als in 6 dagen per week minimaal 2000 stappen met je telefoon in de hand lopen) en minder beloningen (alleen nog maar punten voor hun shop, waar je zonder bijbetaling eigenlijk alleen cursussen kunt volgen die me niet zo boeiend lijken).

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. En zo ben je weer mooi vertrokken, fantastisch! Lijkt op lekker leven met meer, ook llmm ? meer goesting, meer positiviteit, meer diverse onderwerpen, gewoon lekker leven ❤️

  2. In ieder geval fin om te horen dat het goed met je gaat, én met je dochter. Ik begon me al wat ongerust te maken door het weinige schrijven, maar dat heeft dus een andere oorzaak dan Vervelende-dingen-met-kind!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.