Budget? O ja!

Na een vakantie is het altijd weer even afwachten hoe het ervoor staat op de rekening. Tenminste, bij mij wel. En dan is het ook weer even aanpassen, want wat was een budget ook alweer?

Op zich heb ik de trip vrij low-budget gehouden. Aan eten, toegangskaartjes en dat soort fratsen heb ik ongeveer €200 uitgegeven. Dat viel dus best wel mee.

Maar… ik ben ook naar de outlet geweest en heb wat cadeautjes meegenomen voor mezelf, voor vriend, voor de oppassende buren, enzovoorts. En dat is bij elkaar weer een heel bedrag. Gelukkig is alles gewoon ‘gedekt’ door de vakantierekening, maar ik moet nog wel even kijken of ik wat kan schuiven, zodat ik niet teveel van de spaarrekening hoef te halen, maar het gewoon kan dekken met inkomsten die nog binnen kwamen. Ik weet dat ik er dan een vakantierekening voor heb, maar als ik die niet hoef te gebruiken, vind ik dat ook altijd wel prettig 😉

Vandaag zal ik daar echter waarschijnlijk nog niet aan toekomen en wordt het eerst even dingen bijwerken en de boel weer op orde krijgen. Daarnaast moet ik nog wat administratieve dingen afhandelen, de hypotheek bijwerken (het is immers weer de 1e geweest!) en ik hoop eigenlijk ook nog tijd te hebben voor een middagdutje. Kon ik het daar namelijk niet wakker houden, nu lig ik steeds om 12 of 1 uur ineens met mijn ogen wijd open in bed… Niet handig voor iemand die echt wel graag 8 uur slaapt 😉

En als het kan, wordt het vandaag natuurlijk ook nog even genieten van het heerlijke weer. In het noorden was het dit weekend echt een traktatie, geweldig!

Hoe was jullie weekend?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. Altijd weer fijn om je rekening te zien als je terug bent van vakantie he? Ik boek van te voren al een bedrag van mijn spaar over, dat MAG ik uitgeven, alles wat ik meer uitgeef ( komt niet heel vaak voor hoor ), dat kan dan van de lopende, maar dan moet ik als ik terug ben ff kalm aan gaan doen….

    Ik vond het heerlijk weer! Lekker aan het water gezeten met de kids, gewoon genieten….

    Gr. Boukje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.