Bloggers opgelet: win €250 Bol.com-tegoed

Als je googlet op ‘geld verdienen blog’, dan krijg je ruim 7 miljoen resultaten. Blijkbaar is dat toch wel een dingetje, geld verdienen met je blog. Ik schreef al eens eerder over manieren waarop ik dat doe en ééntje daarvan wil ik graag nog even extra uitlichten: het Bol.com-partnerprogramma. Daar hebben ze op het moment namelijk een leuke actie: blog over dit programma en win €250 aan shoptegoed!

Wat is het?

Voor je weet of het iets voor jou is, is het natuurlijk handig om te weten wat het Bol.com-partnerprogramma is. Het is een affiliateprogramma, waarbij je een kleine commissie kunt krijgen over alles dat via jou verkocht wordt. Als je bijvoorbeeld blogt over een bepaald boek of een spel, kun je een speciale link maken naar Bol.com. Als iemand dan iets koopt via die link (of dat nu dat boek of spel is, of iets heel anders), dan krijg jij daar een kleine commissie over. Je kunt daarnaast specifieke rijtjes op je blog zetten. Zo heb ik hiernaast (<–) een lijstje met de bestverkopende boeken staan. Uiteraard kost het product niets extra’s; de commissie komt uit de zak van Bol.com.

Wat levert het op?

Dat ligt er maar net aan hoeveel je eraan doet. Ik word er nog niet rijk van, vandaar dat die €250 shoptegoed wel heel goed klinkt. Aan de andere kant is het ook zo dat ik er nog niet heel veel mee doe; ik weet wel zeker dat er nog meer uit te halen is. Dan moet je alleen heel consequent gaan werken. Voor mij nog een verbeterpuntje. En je hoeft er soms maar één artikel bij te hebben dat het goed doet. Mijn review over de Scholl Velvet Smooth-voetvijl deed het wat dat betreft bijvoorbeeld heel erg goed. En dat terwijl ik eigenlijk helemaal niet van plan was om daar een linkje in te stoppen!

Als je het concreet wilt weten: mijn saldo wordt elke maand met een paar euro opgehoogd, waardoor ik ongeveer elke 2-3 maanden €10-€15 uitgekeerd krijg. Dit is een beetje een gevalletje van ‘de aanhouder wint’, want sinds september 2011 heeft het me in totaal wél ruim driehonderd euro opgeleverd. Het is vooral leuk als je een X aantal bestellingen hebt, want dan krijg je een volumebonus. Die kan oplopen tot €250 (bij je 1000e bestelling).

Doen?

Als je een blog hebt, dan zeg ik: doen. Aanmelden is heel makkelijk en het maken van een linkje is ook helemaal niet ingewikkeld. Bovendien verkopen ze er steeds meer, dus kun je ook steeds meer (relevante) koppelingen maken. Dit levert je dan toch weer een leuk extraatje op. En als je het professioneel aanpakt, dan geloof ik dat het nog wel eens meer kan zijn dan een extraatje. Michelle van Making Sense of Cents verdient maandelijks tienduizenden dollars met affiliate marketing. OK, met meerdere programma’s, maar toch?!

En als kers op de taart kun je als kersverse gebruiker natuurlijk zélf ook mooi een stukje schrijven over jouw ervaringen en kans maken op die €250 shoptegoed!

Als je blogt: ben jij al lid van het Bol.com-partnerprogramma? Zo ja: hoe bevalt het? En zo niet: waarom niet?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Ik maak er ook gebruik van. Ook op een bescheiden manier, dat zou ik ook beter aan kunnen pakken. Ik heb een keer geschreven over de airfryer en dat is eigenlijk de enige blogpost waarlangs besteld wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.