Je boekenbonnen op Bol.com gebruiken

Je boekenbonnen op Bol.com gebruiken

Af en toe, meestal voor mijn verjaardag, krijg ik wel eens cadeaubonnen. En hoewel ik niet ondankbaar wil klinken, is de praktijk wel zo dat ik er vaak niet echt wat mee kan. De bonnen zijn namelijk vaak van winkels waar ik eigenlijk nooit wat koop, omdat ik ze toch wat aan de dure kant vind. En vorig jaar kreeg ik zo ook een keer een boekenbon. Leuk, want ik ben dól op lezen. Maar shoppen in de ‘gewone’ boekwinkel doe ik eigenlijk nooit. Gelukkig blijkt zo’n bon méér mogelijkheden te hebben en kun je bijvoorbeeld je boekenbonnen op Bol.com gebruiken.

Je boekenbonnen op Bol.com gebruiken

Een klein rondje speuren op internet vertelde me namelijk dat je boekenbonnen ook in kunt leveren bij Bol.com! Sinds februari 2018 geldt dit overigens wel alleen nog voor de echte ‘kaartjes’. En het is niet alleen het geval bij de boekenbon; ook de Nationale Entertainment Card kun je hier inwisselen.

Waar je de papieren bonnen eerst nog moest opsturen, kun je alles nu gewoon digitaal regelen. Bij het afrekenen voer je de cadeauboncode in en voilà! Het bedrag van de bon wordt direct in mindering gebracht op het totaal.

Wist jij dat je b.v. boekenbonnen ook bij Bol.com kon inleveren?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

17 Comments
 1. Op zich voor een webwinkel, die ontstaan is als online boekenwinkel wel logisch. Maar ik wist het niet 🙂 ik dacht dat ze alleen hun eigen cadeaubonnen accepteren.

 2. Op zich voor een webwinkel, die ontstaan is als online boekenwinkel wel logisch. Maar ik wist het niet 🙂 ik dacht dat ze alleen hun eigen cadeaubonnen accepteren.

 3. Ja dat heb ik al verschillende keren gedaan de afgelopen jaren. Nadeel is dat van te voren moet bedenken dat je wat wil gaan bestellen want opsturen en bevestiging duurt paar dagen.

 4. Ik wist wel maar dacht ook dat je ze moest opsturen.
  Zelf vraag ik regelmatig een boekenbon met verjaardag of kerst.
  Soms spaar ik ze op, heb ze altijd in mijn portemonnee zitten en kom regelmatig langs de Bruna, zie ik daar een leuk boek dan lever ik de bonnen in.
  Dit keer kocht ik er een nieuwe agenda voor.
  Met boekenbonnen doen ze mij altijd een plezier, ben nl gek op lezen.

  1. Ik ook, maar boeken zijn vaak toch een stuk goedkoper online, dan in de boekwinkel. En dan merk ik toch dat ik een beetje schipper; meer uitgeven en een bon gebruiken, of minder uitgeven, maar nog steeds met m'n bon blijven zitten…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.