Uitslag Vertellis-winactie

Uitslag Vertellis-winactie

Deze keer ook even op zaterdag een blogje, want jullie hadden nog een uitslag van mij tegoed. In november kwam ik voor het eerst in aanraking met Vertellis. Ik was zó enthousiast over hun leuke spellen en dagboek/notitieboek/inspiratieboek, dat ik ze vroeg of ze niet mee wilden werken aan een winactie. Want: hoe leuk zou het zijn als ik in deze geefmaand wat extra’s voor mijn lezers kon doen? De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten en het is tijd voor de uitslag van deze Vertellis-winactie!

Wat kon je ook alweer winnen?

In totaal waren er drie prijzen te vergeven:

Prijs 1: het Vertellis Chapters dagboek/notitieboek/inspiratieboek

Een combinatie tussen een dagboek, notitieboek en inspiratieboek, dat je helpt om bewuster te leven en positiever te worden.

Meer informatie vind je hier >>

Prijs 2: een set met Vertellis-viltjes

Deze (drank)viltjes zorgen voor een leuke, verrassende wending tijdens ‘standaard’ bijeenkomsten. Op elk viltje staat een interessante vraag, die je samen kunt bespreken, voor meer connectie en diepgang. De vragen in deze set zijn weer anders dan in de spellen, dus er is geen overlap!

Meer informatie vind je hier >>

Prijs 3: Vertellis Feestdagen-editie

Dit spel bevat 46 reflecterende vragen die samen hét startsein vormen voor diepgaande gesprekken en leuke verhalen tijdens Kerst en Oud en Nieuw. Voor meer saamhorigheid, liefde en begrip. Naast alle hapjes en drankjes 😉

Meer informatie vind je hier >>

Meedoen was heel eenvoudig; gewoon even aangeven dát je wilde meedoen én wat je wilde winnen. En door het bericht te delen, maakte je bovendien éxtra kans.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

And the winners are…

Ik heb ooit wel eens een winactie georganiseerd waarbij ik letterlijk tientallen lootjes heb gemaakt en er daar eentje uit heb getrokken. En hoe leuk dat ook is; ik ben blij dat er tegenwoordig makkelijkere manieren zijn om willekeurig een aantal winnaars aan te wijzen.

Voor deze Vertellis-winactie heb ik alle deelnemers per prijs weer even in zo’n handige online tool gestopt en kwam tot de volgende uitslag:

Vertellis Chapters is gewonnen door: Carola

De set Vertellis-viltjes is gewonnen door: Mark

en de Vertellis Feestdagen-editie is gewonnen door: Martsje Faber

Ik stuur alle prijswinnaars vandaag ook nog even een mailtje. Ik ontvang graag binnen een week jullie adres, anders ga ik ervan uit dat je geen belangstelling meer hebt en dat je liever hebt dat ik hiervoor een andere winnaar selecteer.

Fijn weekend!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.