Mooi weer = lekker opruimen

Het is hier zulk mooi weer, dat ik vandaag spontaan zin kreeg in opruimen. Het resultaat tot nu toe: Flink meer ruimte en overzicht én weer 50+ advertenties op Marktplaats. Ik ben benieuwd wat er uit komt; soms vallen de biedingen heel erg tegen en soms kan het – zeker opgeteld – toch weer mooi oplopen. Zowel het geld als de ruimte zijn in ieder geval van harte welkom.

Tegenwoordig zet ik niet alleen meer boeken op Marktplaats die ik uit heb, maar ook die ik nog moet lezen. Anders staan ze over drie jaar nog stof te happen en heb ik er nog geen een van gelezen. Dit is mooi een extra stimulans; zijn ze verkocht en vind ik ze zelf wel geweldig, dan moet ik ‘m wel binnen een dag uitlezen. Dan sla ik twee vliegen in één klap: ik ben het boek kwijt én ik heb het toch gelezen.

Met de verbouwing gaan we op het moment echt op volle kracht vooruit en ook daar kunnen we behoorlijk wat zelf in doen. Met een beetje geluk (nou ja: inzet) kunnen er deze week al flink wat sprongen gemaakt worden. Vandaag maar even een planning maken en mezelf daar ook gewoon aan houden. Wat dat betreft komt dit weer ook weer van pas: ik krijg er echt veel meer energie van. Hebben jullie dat ook?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

6 Comments
  1. Ik heb me er gisteren ook eindelijk eens toe kunnen zetten om heel veel spullen op marktplaats te zetten. Bij de meeste spullen heb ik een min. biedprijs bijgezet en zodra dat geboden wordt mogen ze het ook komen ophalen. Opgeruimd staat netjes.

  2. Ik heb ook dat ik met mooi weer veel meer energie en zin krijg om dingen te doen.

    Heb net je goede voorbeeld gevolgd en ook wat dingetjes op mp gezet. Ik kon me er niet toe zetten alles afzonderlijk erop te zetten, maar ik heb pakketten gemaakt. Ben ik er hopelijk in 1x vanaf! 😉

  3. Lekker bezig ben je! Dit weer nodigt uit tot lekker veel dingen doen maar ook tot lui in de zon hangen…

    Lekker dat jullie verbouwing opschiet!

  4. Behalve zin in opruimen wil ik dan ook graag even in de zon zitten. Dat deed ik net. Zomaar een half uurtje met een kop thee in de tuin. Groeten Izerina

  5. Je bent lekker bezig geweest! Hier was het ook heerlijk weer. Ik ben lekker 2 uurtjes buiten in het zonnetje geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.