Verwenavondje

Afgelopen week en weekend waren echt superdruk: ik heb ontzettend veel gewerkt, lange dagen gemaakt én ook nog een huis vol klussers (nou ja, zo voelde het, gelukkig waren ze in het echt wel op één hand te tellen) vermaakt. Daarnaast was het i.v.m. die klussers en het benodigde materiaal ook een duur weekend, iets waar ik om een of andere vreemde reden ook altijd wat moe van word.

Omdat ik dus echt wel even toe ben aan ontspanning, maar ook mijn doelen niet uit het oog wil verliezen, heb ik voor vanavond een verwenavondje ingelast. Uiterlijk half 10 ga ik met een dekentje op de bank, thee en lekkers erbij en Red Riding Hood kijken. Die film wilde ik al een tijdje kijken en nu heb ik er eindelijk de hand op weten te leggen. Gelukkig, want ik vind het best lastig om leuke films te vinden, vooral omdat ik ook eigenlijk nooit in de bios kom (waardoor je dus die leuke voorstukjes mist).

Hebben jullie ook af en toe zo’n verwenavondje?

(O, en wie zich na mijn vorige blog nog steeds afvraagt of de vloer bekleed wordt met bladgoud: nee, gelukkig niet. Het is een groot bedrag, maar het is een hele nette prijs voor wat je ervoor krijgt: we betalen +- €60 per vierkante meter voor een houten vloer van brede (en dikke) planken, geschuurd, gelakt, gelegd en inclusief plinten (natuurlijk ook gemonteerd). Als je naar een willekeurige DHZ-zaak gaat betaal je voor een houten vloer al €45/m2 en dan is er nog niets gelegd, gelakt of van plinten voorzien.)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

11 Comments
  1. Heerlijk zo'n verwenavondje! Ik doe het ook weleens, telefoons uit, huispakkie aan en lekker op de bank met een dekentje films of series kijken. Geniet er lekker van!

  2. Ook ik doe het wel eens.
    Heb een superlief broertje die goed is in films downloaden, want daar ben ik dan weer niet zo'n ster in. En een vriend die een dvd-speler heeft die wél gedownloade bestanden kan afspelen. Dus ik las zo af en toe een lekker verwenavondje in op de bank van Vriend. Of thuis natuurlijk, met een 'echte' dvd die na tien keer kijken leuk blijft 😉

  3. @Alyna: ik weet het dus nog niet, maar ik zal het vanavond of morgen wel even hier nog laten weten. Ik heb vanmiddag nog even een trailer gekeken en hij leek mij echt heel leuk, is van dezelfde regisseur(s) als Twilight, geloof ik.

  4. Ik hoop dat je ervan geniet/genoten hebt! Soms móet je even pas op de plaats doen en hoe kan dat nou beter dan met een dekentje op de bank een filmpje kijken….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.