Ik kom in actie!

Dit weekend kwam ik een leuke site tegen: IkKomInActie.nl. Je kunt je online inschrijven en dan allerlei acties doen die goed zijn voor milieu, dieren, enzovoorts. Als je je liever niet inschrijft, dan kun je veel van de acties natuurlijk ook ‘ongezien’ doen.

Ik heb me inmiddels aangemeld en Donna Karan aangespoord geen bont meer te gebruiken, beloofd dat ik geen plastic tasjes meer aanneem in de supermarkt en ‘Stop it’ gezegd tegen circusdieren. Het zijn allemaal kleine dingetjes, die bij elkaar flink optellen. Er zitten ook veel dingen bij waar ik zelf niet op zou zijn gekomen, dus ook dat helpt mee. Het gaat niet altijd om onwil, maar ook wel om onwetendheid.

Kennen jullie IkKomInActie.nl al / zou je je inschrijven?

(Let op: als je een actie uitvoert en je wilt er punten voor hebben, dan moet je niet vergeten in de bovenbalk op ‘Ik kom in actie en krijg de punten’ (oid) te klikken! Anders wordt je actie niet geregistreerd)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Alle beetjes helpen. Die aktie tegen circussen heb ik al eens getekend. 'Alle dieren de tent uit' heette die actie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.