Tip: zet je spullen nú op Marktplaats!

Na weken van stilte kwamen er ineens maar liefst zeven biedingen binnen op mijn Marktplaatsadvertenties. En niet van die belachelijk lage, maar biedingen waar je ook nog wat mee kunt. Toen viel het kwartje: het is weer ongeveer salaris-tijd! Omdat ik zelf mijn salaris direct na binnenkomt verdeel over rekeningen die ik moet betalen en spaarrekeningen, heb ik niet echt meer zo’n hoogtepunt in de maand, dus sta ik er minder bij stil. Maar gelukkig geldt dat niet voor iedereen in Nederland 🙂

Wil je ook nog dingen verkopen op Marktplaats? Dan kun je ze er nu het beste op zetten! Ik ga in ieder geval mijn boekenkast nog even langs voor wat nieuwe dingen. Met de hoge (extra) kosten van de afgelopen tijd, kan ik wel wat extra geld gebruiken!

(Ver)koop jij veel via Marktplaats?

(P.s. actuele stand teksten: 271. Ik hoop vooral vandaag, morgen en overmorgen nog een flinke slag te kunnen slaan)

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
  1. Goeie tip! Ik heb heel toevallig gisteren ook weer eens iets verkocht via MP. Ik ga mijn overige spullen er direct opnieuw opzetten. Ik vrees overigens dat het straks met die flinke bezuinigingen sterkt terugloopt met MP. Ik koop zelf ook helemaal geen extraatjes meer want het moet toch uit de lengte of uit de breedte komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.