Brak + heerlijk avondje

Ik ben brak. Vanmorgen stond ik al vroeg naast mijn bed en ik heb bijna de hele dag buiten op mijn knieën gezeten en/of grond geschept. Voor het goede doel, want we zijn weer opgeschoten, maar ik ga vanavond wel even voor een heerlijk avondje. Straks douchen, opruimen, nog ff snel naar de winkel en zitten. Boekje of serie erbij, heerlijk!

Jullie nog plannen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
 1. Ik ga lekker met de meisjes t.v. kijken. En dan een warme chocomel erbij en een stroopwafel denk ik zo… niets mis mee toch? Geniet lekker van je zaterdagavond meis, zo te lezen heb je het verdient!

 2. Ah, een doel bereikt en de leuke dingen erna.
  😉 Good for you!

  Vandaag was ik brak en het was pestweer dus wasje-kattenbak schoonmaken-koken in de ping met restje van gisteren en heel veel delen van "The good wife" gekeken. Heerlijk. 🙂

 3. Hopelijk heb je van je luie avond genoten.

  Wij hadden een sinterklaasavond met surprises met ouders, broers, aanhang en de ouders van m'n schoonzus. Érg gezellig.

  Heerlijk gegeten en genoten van het gezelschap en het uitpakplezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.