Gatsie, griep!

Ik had al gehoord van het rondwarende griepvirus, maar dacht dat het mij wel over zou slaan. Niet dus 🙁 Gisteren begon het al met keelpijn, spierpijn, hoesten en een verstopte neus en nu doet min hoofd er inmiddels ook zeer van. Maar even wat rustiger aan doen en zoveel mogelijk binnen blijven. Op zich denk ik dat ik er vrij snel weer vanaf ben, ik heb eigenlijk altijd zoiets in maart, net als het mooier weer wordt.

Hebben jullie nog goede tips om zo snel mogelijk van griep af te komen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

23 Comments
 1. Douchen, schone pyjama, vast in bed kruipen en dan een longdrinkglas beerenburg in één keer opdrinken en zodoende minstens 12 uur slapen. De ene keer datik dit advies volgde was het echt over, maar het was wel vies…

 2. Ieuwww een longdrinkglas Beerenburg :O Haha, je griep is over maar je bent nog een week strontlazarus.

  Het heerst wel he? Beterschap!

  Zo veel mogelijk frisse lucht is altijd goed 🙂 Lekker je huis en je beddengoed luchten.

 3. Veel drinken & veel rusten! 's Avonds voor je gaat slapen een warme thee drinken met een scheutje rum of amaretto in en 's nachts lekker warm aangekleed onder de wol kruipen en uitzweten.

  En deze beterschapswensen in ontvangst nemen!! 🙂

 4. beterschap hoor,gewoon veel drinken, veel fruit(vit c) maar een virus zul je moeten uitzieken, wel kan paracetamol je helpen je minder rot te voelen 🙂

 5. Misschien heel raar, maar bij mij werkt het echt: 2 paracetamol met een groot glas ijskoude cola. Als ik dan even een uurtje ga slapen voel ik me daarna altijd een heel stuk beter.

 6. Thee met honing hielp bij Vriend en mij geweldig. Hij bleef trouwens stug doorgaan naar z'n werk, met de mededeling: ik deel graag met mensen =P tja, soms is 't net een gemene sadist of zo xD

 7. Met 2 paracetamolletjes een dagje onder de wol/veren, voldoende drinken en je laten verwennen door vriend!Veel beterschap.

 8. Wij nemen vanaf september extra vitamine D en als we ons niet helemaal fit voelen dan nemen we zinkzuigtabletten. Allebei zorgen ze voor een betere weerstand en voor een sneller herstel.
  En natuurlijk goed naar jezelf luisteren en op tijd op bed gaan als je je niet fit voelt.

  Ik weet niet of ze het nog hebben, maar bij de natuurvoedingswinkel kocht ik soms vlierbessensap (niet die geconcentreerde, daar heb ik geen ervaring mee). Dat helpt ook goed om van griep af te komen. Verder goed uitrusten, veel drinken, uitzieken.
  En een slaaptabletje kan goed helpen. Met griep is het vaak slecht slapen en slaap heb je nu juist hard nodig om te herstellen.

  Beterschap!
  Groetjes, VeggieMo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.