Even wat ‘under the weather’

Voor iemand die zo dol op het zonnetje is als ik, is het niet zo’n goed idee om van 35 graden naar 5 graden te gaan. Dat in combinatie met mijn jaarlijks toch wat inkakkende weerstand rond maart, betekende afgelopen week/dagen dat ik wat onder het weer was. Als dat tenminste in het Nederlands ook een uitdrukking is. Niet doodziek, maar wel knap ellendig. En als je dan denkt dat weer even gaat, span je je binnen no time weer te veel in en zit je weer halfgaar om je heen te kijken.

Met de voorraad drop, hoestsiroop, Citrosan, kippensoep, paracetamol, keeltabletten, zakdoeken en andere parafernalia die ik inmiddels verzameld heb en naar binnen werk heb ik het idee dat het nu wel een beetje de goede kant op gaat. Vanavond nog maar een keertje extra vroeg onder de wol en dan sta ik hopelijk morgen weer fit op. Het is hier namelijk nog best een drukke week én het weer zou ook weer opknappen, dus dan kan ik die energie ook wel weer gebruiken.

Overigens heb ik natuurlijk m’n paasdagen niet te erg laten verpesten hierdoor: hoewel ik ook écht wel lekker geluierd heb, ben ik ook gezellig bij familie op bezoek geweest. Zelfs met een extra dag blijkt het weekend dan uiteindelijk toch weer wat te kort 😉

Hebben jullie fijne paasdagen gehad? En hebben jullie nog last van verkoudheidsverschijnselen? Of zal ik het écht te danken hebben aan die temperatuurswisseling?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

1 Comment
  1. zelf niet echt ziek, wel moe door korte nachtjes… sliep in de wintertijd steeds pas rond 24.00 eerder lukt niet en nu dus ergens tussen 24.30 en 01.00 🙁 met wat pech slaap ik net of bijna en dan wordt dochter wakker, dus er weer uit en dan rond 1.30/2u pas echt gaan slapen tot 6u (an gaat mans wekker en/of wordt dochter wakker of gaat mn eigen wekker…. )
    kids wel heel erg verkouden.. hopelijk geen pfeiffer.. juf van dochter heeft pfeiffer en dochter is meer moe dan normaal, verkouden, vastzittende hoest, hoofdpijn, buikpijn… donderdag mag ze naar de huisarts… ! blaasontsteking had ze ook 🙁 dat isn u weer over dankzij antibioticakuurtje (lees 3 nachten achter elkaar in bed geplast, tig ongelukjes overdag.. extra wassen en gebroken nachten.. midden in de nacht een hoogslaper afhalen (gelukkig staat er nog een bed van oppaskindjes, een peuterbed, daar kon ze op verder slapen, hoef ik geen hoogslaper midden in de nacht op te maken…. )
    zoontje nu ook erg ziek.. geen stem meer, keel vol slijm 🙁 39,4 vanmiddag… 🙁 arm ventje. vanmorgen huisarts geweest, hij zag nog niets, maar wel in de gaten houden..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.