Weer het inmiddels bekende Euroclix-twijfelmomentje…

Het is weer zover: het inmiddels bekende Euroclix-twijfelmomentje. Hoewel ik denk dat de meeste lezers er inmiddels wel bekend mee zijn: Euroclix is een spaarprogramma waarmee je clix spaart. Die clix krijg je voor het lezen van e-mails, het gebruiken van speciale linkjes voor aankopen bij bijvoorbeeld Bol.com en het aanbrengen van leden (dat kan bijvoorbeeld via bovenstaande linkje, dan krijg je als nieuw lid een bonus, maar als aanbrengend lid ook). Het leuke van Euroclix is dat de wisselkoers steeds gunstiger wordt.

Ik zit nu bijvoorbeeld bijna op 10.000 clix, wat goed is voor €150. Ik kan dit uit laten betalen en opnieuw beginnen, of ik kan doorsparen tot 20.000 clix en daar €325 voor krijgen, €25 extra. Tot nu toe heb ik alle keren doorgespaard, omdat het meestal lukt om binnen een aantal maanden bij die 20.000 te komen. Mijn laatste uitbetaling was precies 4 maanden geleden. Als alles een beetje in hetzelfde tempo door zou gaan, dan zou ik bijvoorbeeld rond januari weer op de 20.000 kunnen zitten.

Maar: de vakantie komt eraan! En hoewel ik op zich wel nog een aantal dingen verwacht, waardoor ik daarvoor best een leuke pot heb, is wat extra ruimte om handen natuurlijk nooit gek. Ik zit dus even te twijfelen: proberen voor de vakantie nog tot de 10.000 te komen en inwisselen, of het maar laten gaan en straks de hogere wisselkoers weer pakken?

Wat zou jij in dit geval doen? Of doe je helemaal niet mee met dit soort spaarprogramma’s?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

14 Comments
  1. Bij mij gaat het harder sinds ze de regel hebben ingevoerd dat je 10% krijgt op wat mensen die via jou zijn lid geworden krijgen. Ik ben al lid sinds iets van 2004 ofzo, dus in die 10 jaar zijn dat best wat mensen. Daarnaast let ik er nu ook beter op met aankopen en heb ik b.v. mijn ticket voor de vakantie en huurauto via Euroclix gedaan én heb ik hun creditcard, waardoor ik ook op die aankopen weer clix krijg.

 1. 10.000 ? ik zit nu na meer dan 5 maand nog maar op 1000 ofzo wat zo'n 10 euro is ,ik ga toch wachten tot de volgende omdat het dan meer waard wordt , jammer dat er voor mij weinig interessante actie's zijn hier in belgie

  1. Dat is inderdaad jammer, ik weet dat er voor Nederland heel veel is, maar voor België zal dat misschien anders liggen. Dan is het wel lekkerder om meteen €5 extra te hebben en €25 te krijgen in plaats van €20, of weer een stap verder natuurlijk.

 2. Ik ben er een hele poos geleden mee gestopt. De nare 'hardnekkige cookies' irriteerden me. En het aantal clix t.o.v. de beginperiode maken dat je of heeeeeel veel moet klikken of van veel aanbiedingen gebruik moet maken. Ik heb een site gevonden, als ik via daar bestel, krijg ik de percentages gewoon zelf uitbetaald 🙂

 3. Bij mij duurde het ook erg lang voor ik iets bij elkaar had gespaard. Ik ben er maar mee gestopt, ik werd niet goed van al die mails. Geeft veel ruimte in mijn mailbox! En als jij nu geld nodig hebt voor de vakantie, zou ik het maar laten uitbetalen, dan heb je er direct het plezier van!

 4. Doorsparen!
  Helaas heb ik niemand 'onder' me die spaart. Dan zou het bij mij een stuk rapper gaan. Ik gebruik nu nauwelijks acties van ze. Koop niet zoveel via internet.
  Maar toch ben ik wel tevreden over mijn saldo. Hoef er weinig voor te doen.

  Heb zoeken via v.inden geprobeerd. Levert clicks op, maar g.oogle heeft veel betere resultaten.

  Ik ga trouwens wel uitbetaling aanvragen. 1e keer duurde krap 3 jaar voor 5000 clix, nu was het bijna 1,5 jaar voor 5200.

  Succes met je keuze. En, heb je het geld nodig? Dan uit laten keren!

  1. Vinden is veranderd van manier van sparen. Je hoeft Vinden nu alleen maar als tabblad binnen je browser open te laten staan, dan genereert het extra clix,
   Bij mij is het aantal spaarders via Euroclix behoorlijk teruggelopen. Ik heb al tijden lang geen wervend artikel geschreven.

   LLmM zou je eens je maandelijkse verslagje van Euroclix willen plaatsen? Dat geeft eventuele nieuwe spaarders inzicht hoe jij binnen een paar maanden aan de 20.000 clix komt.

 5. Ik blijf momenteel op de 9000-nog-wat hangen en zodra ik er 10.000 heb laat ik uitbetalen. Nog geen idee naar welk potje ik ze ga schuiven, maar heb nog alle tijd om erover na te denken. Zo hard gaat het niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.