Besparen op je autoverzekering

(Advertorial)

Besparen op de dagelijkse dingen, daar houd ik van. En dan het liefst de verplichte dingen, zoals de hypotheek, een inboedelverzekering, zorgverzekering, autoverzekering, enzovoorts. Dat zijn misschien niet altijd de eerste dingen waar je aan denkt, maar het kan wel veel schelen. Bovendien zijn dat vaak ook weer de besparingen waar je niets van merkt. Nog leuker dus!

Een groepskorting op een autoverzekering kunt krijgen. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je je aansluiten bij een collectief. Dat collectief koopt vervolgens groot in en geeft de korting weer door aan de ‘leden’. Je krijgt dan als lid een korting, klantenservice en een bepaalde onafhankelijkheid. Bovendien heb je een tussenpersoon als aanspreekpunt, in plaats van een verzekeraar waar je rechtstreeks dingen mee moet regelen. Dat heb ik een tijdje niet gehad (nu overigens wel weer) en heeft wel voordelen.

Zo’n collectief lijkt me in principe wel wat, als de premie tenminste ook interessant is. Die gaat dus mee op m’n lijstje ter overweging. Meer besparen en minder werk is altijd goed 🙂

Was jij op de hoogte van dit soort collectieven (voor de autoverzekering, of misschien voor andere verzekeringen)? En levert het volgens jou ook echt wat op?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+! 

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!
– See more at: http://www.lekkerlevenmetminder.nl/#sthash.7lQXfr9d.dpuf
Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!
– See more at: http://www.lekkerlevenmetminder.nl/#sthash.7lQXfr9d.dpuf
Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Lid worden van de Money Mind Academy


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Nee, ik wist niet dat dit kon waar betreft de autoverzekering. Wel voor de zorgverzekering. Daarvoor zat ik in het collectief van mijn werk, nog steeds trouwens tot het eind van dit jaar. En dat levert zeker een voordeel op, ruim 10 euro per maand in mijn geval…
    Fijne dag vandaag,
    Lieve groet,
    Mirjam

  2. Hier ook collectieve zorgverzekering via werk man. Daarom heb ik nogsteeds geen moeite gedaan over te stappen of het zelfs maar uit te zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.