De beste cv-ketel kiezen doe je zo

(Advertorial)

Met een levensduur van gemiddeld 15 jaar, is het kopen van een cv-ketel geen aankoop die je regelmatig doet. Desondanks is dit wel een belangrijk keuzemoment. Een cv-ketel bepaalt namelijk voor een groot deel het energieverbruik en het wooncomfort in je woning. Lees hier enkele factoren die je kunt laten meewegen in je beslissing voor een nieuwe cv-ketel.

Combiketel
Cv-ketels komen in veel verschillende soorten en varianten. Je kunt natuurlijk kiezen voor een soloketel, maar veel mensen kiezen juist voor een

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
 1. Jammer advertentie

  Mis belangrijkste het in en afstellen van cv ketel naar woning en waterzijdig afstellen van radiatoren.

  En er veel meer mogelijk zonnecollectoren/panelen hybride etc…….

  1. Nou instellen heeft zeker met aanschaf te maken zeker 75 % dat niet of laat dat nooit doen. En als je exact weet welke ketel je nodig moet hebben dan is dat handig met aanschaf. Voorbeeld onze ketel staat op slechts 30% van zijn vermogen ingesteld en krijg woning perfect warm had dus ook een kleinere ketel kunnen hebben in deze woning, ze zijn vaak overgedimensioneerd.

 2. Ik zoek een nieuwe cv installateur. Het bedrijf dat ik nu heb is overgegaan op efficiency en niet op kwaliteit.
  Het gevolg? Ze beloofden dan mijn volgende cv een HR werd met ingeebouwde Wtw. Uiteindelijk werd het weer een VR, de CV staat beneden.
  Bovendien bleek dat ze totaal niet keken naar een buis die er achter zat, deze was al het wegroesten.
  Hoezo, kijken? Het is dat ik een bouwkundige in huis had, dat ik het te weten kwam.
  Ook zoietd, ze vroegen toen om handdoeken? Mijn buurvrouw die de wacht hield gaf ze aan hen.
  Twee handdoeken nooit meer schoon gekregen, goede exemplaren voor gasten.
  Kan dat bedrijf geen dweilen meenemen, of om dweilen vragen?
  Vragen ze om een bakje. Hoeveel moeite is het om die ook mee te nemen, Veel installaterus hebben vaak een verzoek om dweil en bakje.

  Ik blijf nog een jaar bij deze firma, in verband met de garantie van deze cv, maar dan is het echt over.

  Service, daar heb ik een abonnement voor. Lever dat dan ook.

  De verplichte levering van convectoren door het installatiebedrijf is ook zot. Gedwongen afname van artikelen. Lijkt de schoonheidsspecialiste wel, die haar producten wil slijten aan jou. Bij ieder ander bedrijf nieuwe of andere spullen,

 3. Hoewel dit artikel in het juiste seizoen wordt geplaatst, is het aan te raden een nieuwe CV-ketel te kopen in de zomer. Regeren is vooruit zien! Het scheelde ons honderden euro's in aanschafprijs.
  – Barry

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.