Even een dosis vrijdag-motivatie

Ik was even aan het nadenken over een leuk onderwerp om over te schrijven, zonder dat ik steeds in herhaling val, maar ben op het moment nog zo bezig met mezelf oppeppen, dat ik maar even ga voor wat motiverende en inspirerende spreuken. Hopelijk zet daar de langzaam-op-gang-gekomen-flow-qua-huisklusjes een beetje mee door en geeft het net even dat zetje extra voor beweging, wat er door sociale dingen net iets te vaak bij inschiet. Niet dat ik niet meer sport, maar niet zo vaak als ik zou willen. Dus:

O, nog wel even een vraagje; heeft iemand nog een lekkere tip voor gourmethapjes (voor gewoon met twee personen)?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
 1. Stukje brie in katenspek gerold (heerlijk als spek knapperig wordt en brie beetje smelt). Is trouwens ook als koud hapje lekker.
  Groetjes, Ineke

 2. Balletjes gehakt maken daar om heen plakje spek draaien.
  Stukjes kipfilet, even in de marinade zetten.. heerlijk!
  Stukjes banaan door beslag halen en bakken.

  Eet smakelijk.

 3. Eitje klutsen, pannekoekenbeslag maken, garnalen/ scampi's, zijn bij ons altijd toppers…
  Mooie spreuken idd…En dan nu: actie! 😉

  Groetjes,
  Tineke

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.