Een goedkope sleutelmaker vinden

(Advertorial)

Aan veiligheid is eigenlijk geen prijskaartje te hangen, zeker niet als het gaat om die van jezelf en je gezin. Voor sommige dingen is het dan ook niet handig om besparen je eerste prioriteit te maken, bijvoorbeeld bij het zoeken naar een goede slotenmaker. Dat neemt echter natuurlijk niet weg dat prijs niet helemaal onbelangrijk is en dat het ook daarin fijn is om zoveel mogelijk waarde voor je geld te krijgen. Laten we daarom eens kijken naar hoe je een slotenmaker kunt vinden, die zowel werk van goede kwaliteit aflevert en dit ook nog eens goedkoop kan doen. Kortom; een slotenmaker vinden die de meeste waarde voor ons geld biedt.

Bespaar niet op sloten (of toch wel)

Zoals gezegd is de veiligheid van jou en je gezin (en – ook niet geheel onbelangrijk – je eigendommen) niet iets waar je op zou moeten besparen. Het vervangen van gestolen spullen is namelijk in de meeste gevallen veel duurder dan één keer goed investeren in goede sloten voor je woning. Bovendien kun je, door je huis goed te beveiligen, ook nog een leuke korting krijgen op je inbraakverzekering. Hierdoor kun je op de langere termijn ook nog eens goedkoper uit zijn als je kiest voor goede sloten.

Bespaar dus liever niet op de sloten zelf, maar kies voor sloten die je huis het beste tegen inbraak beveiligen. Je hebt bijvoorbeeld de speciale sloten met een politiekeurmerk. Het kan echter wel zo zijn dat dezelfde soort sloten tegen verschillende prijzen verkocht worden. Bekijk daarom eerst welke sloten je graat wilt hebben, zonder de prijs daarin mee te laten spelen. Kijk vervolgens goed rond waar die specifieke sloten het goedkoopst worden aangeboden.

Een goedkope maar toch goede slotenmaker vinden

De sloten met een SKG-keurmerk zijn een slimme keuze als het gaat om de aanschaf van sloten voor je woning. Informeer eventueel ook even bij de verzekering welke voorwaarden zij aanhouden als je ook korting wilt krijgen op je premie. Met alleen de aanschaf van goede sloten ben je er echter nog steeds niet. De installatie van het hang- en sluitwerk is minstens zo belangrijk. Ook sloten kun je namelijk verkeerd of halfslachtig installeren, zelf of door een ‘handige’ beunhaas. Als echter blijkt – bijvoorbeeld na een inspectie van de verzekering – dat je sloten niet op de juiste manier geïnstalleerd zijn, kan de veiligheid ervan ook niet gegarandeerd worden. Dit kan gevolgen hebben voor de uitkering, maar het zorgt er in ieder geval dat je de sloten opnieuw moet installeren. Dat brengt natuurlijk weer extra kosten met zich mee. Wil je dat risico niet lopen? Laat je nieuwe sloten dan altijd installeren door een erkende slotenmaker.

Heb jij wel eens sloten moeten laten vervangen? En heb je die dan zelf geplaatst of heb je dat laten doen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

5 Comments
  1. Manlief heeft bij een winkel gewerkt waar oa sloten verkocht werden. Dus sloten vervangen kan hij zelf. We wonen inmiddels 12 jaar in onze huidige woning en toen alle leveranciers en werklui klaar waren met alle klussen hebben we alle sloten vervangen. Dus als er al iemand kwade bedoelingen had, komt hij toch de woning niet in.

  2. Hier is manlief timmerman, dus al onze goedgekeurde sloten zijn door hem vervangen. Een heel veilig gevoel geeft dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.