Net als je denkt alles gehad te hebben…

…ligt er ineens SNEEUW in je tuin! Ja, gewoon op 26 april, gewoon omdat het kan. Ik had al een paar plantjes in de tuin gezet en verzet, hopelijk redden die het wel gewoon en is er sprake van een tsja, tijdelijke dip? Vreemd is het in ieder geval wel. Ook wel vervelend, want de winterbanden zijn er al af en ik moet natuurlijk net vandaag de weg op. Gelukkig niet superver, maar toch.

Voorlopig merk ik aan het verkeer niets, dus het zal nog wel meevallen. Ook de temperatuur lijkt niet veel te zakken. Maar die kachel uit, dat duurt denk ik nog wel even. In de afgelopen dagen kon het prima, maar gisteren was het toch alweer behoorlijk ijzig.

Hopelijk is het morgen allemaal weer wat beter, want het zou wel leuk zijn om met Koningsdag nog wat gezellig te kunnen doen!

Heeft het bij jullie ook gesneeuwd? En wat zijn jullie plannen voor morgen?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

10 Comments
  1. Ja hier ook sneeuw! Dus hup de verwarming maar weer aangezet 14 graden is me toch echt te koud. Nu is het heerlijk behagelijk 19 graden, kinderen spelen ook veel op de grond. En aan gezien het vakantie is zijn ze de hele dag thuis, zijn ze op school. Dan zet ik de verwarming op 18 dat is voor mezelf goed te doen met een lekker warm vest.

    Ik hoop toch wel dat het snel weer heerlijk lente weer word.

  2. Wij hadden vooral hagel (en slagregens). Brrrrrr…. Ik voorzie dat we morgen geen koningsdag gaan vieren want volgens het weerbericht zou het morgen een fractie beter zijn dan vandaag.

  3. Vanavond naar Koningsavond met muziek, dat nu binnen wordt gehouden in plaats van op straat vanwege de temperatuur en om tien uur vuurwerk, alhoewel vuurwerk morgenavond ook in het dorp waar ik woon wordt gehouden.

  4. Hier geen sneeuw maar ferme hagelbuien. De ene bui is nog maar net over of er dient zich alweer een andere aan….
    Onze chauffageketel stond al 3 weken volledig uit maar deze morgen heb ik hem terug aangezet want het was hier in huis maar 14° meer en dat vond ik net een beetje te koud. Tja, aprilse grillen…..liesbet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.