Dáár doe je het dus allemaal voor ;-)

Daar doe je het dus allemaal voorHet was hier de laatste tijd wat rustiger, om een redelijk voor de hand liggende reden: ik was op vakantie 🙂 En op vakantie ben ik natuurlijk gewoon wat minder online én blijf ik het liefst een beetje uit de buurt van computers. Doet me wat teveel aan werk denken…

En nu we weer terug zijn, is het even slikken. Want zoals meestal het geval is, was ook deze vakantie weer behoorlijk kostbaar. 2,5e week weg is gewoon duur, zeker als je steeds ergens anders overnacht (en dus geen pakketprijs ofzo hebt) en ook al je eten en drinken zelf moet regelen. Nu hebben we veel rondgereisd, dus schoot er soms wel eens een maaltijd bij in, maar áls je dan met z’n tweeën zit, dan is 40 dollar ofzo niets.

Daarnaast heb je dan natuurlijk nog brandstof, een auto upgrade omdat er tóch geen navigatie in de (toch al behoorlijk prijzige) auto bleek te zitten en de dingen die je zelf koopt. Nu hebben we beiden niet echt troep gekocht, maar hebben we in de outlet wel flink ingeslagen qua winterkleding. Ik dus die truien waar ik eerder over schreef en een mooie winterjas, waar ik eigenlijk al wat langer naar op zoek was. Mijn huidige was niet zoveel meer en die was bovendien van stof. Dat is 1) niet heel warm en 2) niet heel praktisch als je lang haar hebt dat er steeds op blijft plakken. Nu heb ik iets meer van dat windbestendige materiaal, ook wel lekker.

En als je dan terug bent, dan is het weer een kwestie van orde op zaken stellen. Ik heb lekker wat nieuw leesvoer ingeslagen, ben weer wat opgefrist, sta nog wél tot mijn oren in de vieze was, maar kan tegelijkertijd niet wachten om weer wat nieuwe dingen in de praktijk te brengen. En natuurlijk weer lekker te gaan hardlopen, want dat kwam er daar toch bijna niet van. De komende dagen kan het dus nog even rustig blijven hier, maar ik pak het zo snel mogelijk weer op. Genoeg te vertellen!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

7 Comments
  1. Wij hebben nooit een navigatie in de auto(USA), gewoon de iphone van mijn man gebruiken we, en afgelopen vakantie was er een fout in het systeem van Alamo waardoor we voor 3 weken een auto hadden voor 300 euro, ipv van 1000 euro:)
    Dat was niet de 1e keer, paar jaar geleden hadden we dat ook al eens..
    Waar zijn jullie geweest?

  2. Heerlijk hoor, ben benieuwd waar jullie geweest zijn (wellicht over het hoofd gelezen)

    Wellicht voor de volgende keer handig om naar de 1e de beste Walmart of Best Buy te rijden om daar een Amerikaanse tomtom oid te kopen. Voor minder als 100 dollar heb je al iets. En ik vermoed dat de upgrade velen malen hoger was. Daarna kan je hem jaren gebruiken of in NL op marktplaats zetten of een Amerika forum waar genoeg andere er weer blij mee zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.