Nieuwe reeks ‘Geld en Relaties’

Geld en Relaties: verhalen van lezersZoals jullie misschien wel gemerkt hebben, is er op zondag al een poosje geen nieuwe ‘aflevering’ meer verschenen van de serie ‘Geld en Relaties’. Maar… daar komt weer verandering in!

Binnenkort wil ik weer starten met een nieuwe reeks en daarvoor kan ik jouw hulp goed gebruiken! Het maakt daarvoor niet uit of je wel of geen partner hebt (relaties zijn immers veel breder dan alleen dat stuk) en er is geen goed of fout. Je mag zelf weten op welke vragen je wel of geen antwoord wilt geven.

Nieuw hier?

Ben je nieuw hier en weet je nu even écht niet waar ik het over heb? Lees dan vooral de eerdere afleveringen uit deze serie:

Wil je meedoen? Stuur me dan gerust even een mailtje op info [at] lekkerlevenmetminder [punt] nl of laat hieronder een berichtje achter. Dan stuur ik de vragenlijst naar je toe! Vast bedankt!

P.S.: Ik zie nu al er wat mailtjes in de verkeerde box terecht zijn gekomen. Mocht je dus al gereageerd hebben, maar je verhaal nog niet tegengekomen zijn, dan komt dat nog! Sorry daarvoor, niet zo handig van me..

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

 

Weekend Reads: inspiratieTime management tip: NET (No Extra Time)

Adine @ LekkerLevenMetMinder

Op Lekker Leven Met Minder schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar het 'perfecte leven'.

4 Comments
    1. Hey, wat raar! Ik ga even checken, want het kan heel goed zijn dat ik het over het hoofd heb gezien.. Afgelopen maand was met al die zkh-bezoekjes een beetje hectisch, dus dan is hij er misschien tussendoor geschoten. Sorry en fijn dat je het even laat weten, dan komt die er volgende week op!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

336x280

Lekker Leven Met Minder

Online magazine over sparen, besparen, consuminderen en financiële onafhankelijkheid.

VOLG ONS OP