Nieuwe reeks ‘Geld en Relaties’

Geld en Relaties: verhalen van lezersZoals jullie misschien wel gemerkt hebben, is er op zondag al een poosje geen nieuwe ‘aflevering’ meer verschenen van de serie ‘Geld en Relaties’. Maar… daar komt weer verandering in!

Binnenkort wil ik weer starten met een nieuwe reeks en daarvoor kan ik jouw hulp goed gebruiken! Het maakt daarvoor niet uit of je wel of geen partner hebt (relaties zijn immers veel breder dan alleen dat stuk) en er is geen goed of fout. Je mag zelf weten op welke vragen je wel of geen antwoord wilt geven.

Nieuw hier?

Ben je nieuw hier en weet je nu even écht niet waar ik het over heb? Lees dan vooral de eerdere afleveringen uit deze serie:

Meedoen kan natuurlijk ook. Speciaal hiervoor heb ik een Google-formulier aangemaakt. Je kunt dan alle vragen beantwoorden wanneer het jou uitkomt. En: als je wilt helemaal anoniem. Je vindt het formulier hier: Vragenlijst Geld en Relaties

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
    1. Hey, wat raar! Ik ga even checken, want het kan heel goed zijn dat ik het over het hoofd heb gezien.. Afgelopen maand was met al die zkh-bezoekjes een beetje hectisch, dus dan is hij er misschien tussendoor geschoten. Sorry en fijn dat je het even laat weten, dan komt die er volgende week op!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.