Wensen = krijgen?

Soms komen dingen wel heel erg mooi uit! Gisterenmorgen schreef ik nog dat ik vanwege de aanstaande btw-verhoging toch maar even voor 1 oktober de tank vol ging gooien en gisterenmiddag kreeg ik ineens een bericht van één van de mystery shopping-bureaus waar ik voor werk. Of ik misschien een mystery visit wilde doen bij een tankstation. Je moet dan voor €40 tanken en natuurlijk een vragenlijst invullen en je krijgt dan €15 vergoeding voor de brandstof en €5 voor de vragenlijst. Bij elkaar is dat dus €20 aan gratis brandstof! Ik heb me meteen voor twee shops opgegeven. Niet omdat ik binnen een week €40 aan brandstof er doorheen wil jagen, dat zou een beetje zonde zijn, maar dan kan ik zowel mijn auto als de grasmaaier met korting volgooien!

Volgens mij heb ik nog niet eerder een visit gehad die me zo mooi uitkwam. Ik moet overigens wel iets van 20 km rijden om bij de beide tanks te komen, maar de eerste is op de route naar familie, waar ik toch nog langs wilde. De tweede is nergens voor op de route, maar de korting is interessant genoeg om dat stuk te rijden.

Hebben jullie ook wel eens van dit soort dingen, dat je je wat voorneemt en dat het vervolgens wel heel erg makkelijk/aantrekkelijk gemaakt wordt?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

15 Comments
  1. Ja, ik schreef daar laatst een blogje over:"Het komt naar ons toe deze zomer". Ik geloof er echt in dat je dingen even moet laten "sudderen". Dan komt er zeker op enig moment, vaak als je er al niet meer aan dacht, de oplossing aan. Mooi dat dat bij jou ook zo liep zeg. Weer er maar dankbaar voor en veel plezier met mystery shoppen!!

  2. Super! En het is vaak als je even geduld hebt, dat iets vanzelf op je pad komt. En hoe minder makkelijk je effe op en neer naar de winkel kan rennen, hoe vaker dat gebeurt 🙂

  3. Helaas niet, maar het klinkt fantastisch!

    Ik krijg soms ook wel aanbiedingen als mystery shopper om te gaan tanken, maar heb het idee dat dit hele dure pompstations zijn. Misschien toch maar eens eentje doen, want zoals jij het voorrekent klinkt het toch gunstig.

  4. Helemaal perfekt zeg. Ik mocht pas schoenen voor een x bdrag kopen. Zoontjelief had die net nodig en nu een nieuwe bril. Maar jij schrijft je voor twee plaatsen in? Wist niet dat dat kon. Ga ik ook eens proberen. Succes met de opdracht

  5. Dat is nog eens mooi meegenomen!

    Ja, ik heb best vaak dat dat soort dingen op mijn weg komen. Al vind ik het moeilijk om nu voorbeelden te bedenken. Van de week zei ik over dit fenomeen met een gekke bek dat ze me niet helemaal goed begrepen hadden. Ik was namelijk opgestaan met de vraag aan mezelf of er echt geen manier was om goedkoper aan mijn luxe koffie te komen (Dolce Gusto). En 's middags werd er een gewonnen doos gratis Senseo Lungo pads bezorgd. Hadden ze me toch bíjna goed begrepen, het was luxe en het was koffie, maar niet degene die ik bedoelde. Desalniettemin was ik er heel erg blij mee hoor, aangezien mijn partner deze met liefde zal opdrinken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.