Doel: 7,5 km hardlopen

Doel voor dit jaar: 7,5 km hardlopen

Als één van mijn doelen voor 2015 heb ik aangegeven dat ik 7,5 km wil hardlopen. Niet in totaal, maar achter elkaar. En hoewel ik er eigenlijk nog helemaal niets over gezegd heb, heb ik dat een poosje terug al gedaan! Het was alleen helemaal niet op de manier die ik verwacht/gepland had. Vorig jaar hadden ik en mijn hardloopbuddy het schema er heel goed in: ongeveer drie keer in de week gingen we hardlopen en we gingen van amper 2 minuten achter elkaar naar zo’n drie kwartier. In juni renden we zelfs de 5 kilometer in Rotterdam!

De klad erin

Daarna kwam de klad er echter wat in. Hardloopbuddy kreeg het heel druk en hoewel ik wel wat pogingen deed om het alleen te doen, vond ik daar toch wat minder aan, dus dat succes was wisselend. Ik kan niet zeggen dat we het nu wel weer op hebben gepakt, maar ergens in februari kwam het weer zo uit, dat we allebei konden en nadat we zo’n 3 km gelopen hadden, opperde hardloopbuddy om maar eens te kijken of we die 7,5 km niet konden doen. Gewoon Evy negeren en doorgaan. Zo gezegd, zo gedaan. En hoewel het best wel pittig was, lukte het gewoon! Dus we hebben er niet echt naar toe gewerkt, hoewel het natuurlijk wel voortborduren is op de basis die vorig jaar gelegd is.

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Gewoon doen

Nu het zonnetje weer begint te schijnen, wil ik toch weer vaker gaan, alleen of samen. Vanmorgen heb ik alleen weer een dikke 5 kilometer gelopen en hoewel het me zwaar viel, ben ik er trots op dat ik het weer gedaan heb. Het is lekker om in beweging te zijn en ik weet nog van vorig jaar dat ik het echt geweldig vond hoe mijn lichaam veranderde met het sporten. Nu heb ik daar sowieso niet zoveel problemen mee, maar ik kan me nog wel herinneren dat het mezelf toen zo opviel. Met bikiniseizoen op komst vind ik dat ook wel een mooie opsteker.

Dus: de 7,5 km kan ik eigenlijk al afstrepen van mijn doelenlijstje. Ondanks dat hoop ik echter wel dat we hem nog een paar keer lopen, zodat ik voor mijn gevoel ook écht kan zeggen dat ik het kan.

Heb jij al doelen af kunnen strepen van je doelenlijstje voor 2015?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Het plan was om op te ruimen deze maand, maar het komt er gewoon niet van. De uren tikken voort en er komt weinig uit mijn handen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.