Nieuwe deelnemers Geld en Relaties gezocht!

Geld en Relaties Deel je Verhaal

Vandaag helaas even geen nieuwe aflevering in de serie ‘Geld en Relaties’ maar een nieuwe oproep. Ik kan namelijk weer heel goed nieuwe deelnemers gebruiken! Wil jij vertellen over hoe je met geld én je relaties omgaat? Dan ben je van harte welkom om hier je verhaal te doen. Dat mag anoniem, onder een andere naam en je mag zelf aangeven op welke vragen je wel of geen antwoord geeft. Makkelijker kan bijna niet!

Nieuwe deelnemers voor wat?

Als je hier nieuw bent en je weet niet helemaal wat je je moet voorstellen bij de serie Geld en Relaties, dan ben je natuurlijk van harte welkom om even een van de vorige verhalen te lezen. Een paar voorbeelden:

• Het verhaal van Jantine

• Het verhaal van W.

• Het verhaal van Frederique

• Het verhaal van Martine

• Het verhaal van Maria

• Het verhaal van Rosalie

• Het verhaal van Freek

Wil jij meedoen aan deze serie? Of heb je juist een heel ander verhaal te vertellen? Dat kan! Speciaal hiervoor heb ik een Google-formulier aangemaakt. Je kunt dan alle vragen beantwoorden wanneer het jou uitkomt. Je vindt het formulier hier: Vragenlijst Geld en Relaties

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Anoniem meedoen

Misschien wil je wel je verhaal delen, maar doe je dat liever niet onder je eigen naam. Dat is geen enkel probleem. Dankzij het Google-formulier kun je volledig anoniem blijven. Als je wilt kun je uiteraard wel nog je mailadres toevoegen, zodat ik eventuele aanvullende vragen aan je kan stellen. Dat is echter niet verplicht.

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.